Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

SEKS DEDiKODULARI



Seks ve dedikodu. İnsanı baştan çıkaran, ‘istemem yan cebime koy’ dedirten, şehvet unsuru iki kelime. İkisinin birleşimi ise insanı sosyal statüde yerin dibine de sokabilir göklere de çıkarabilir. Nasıl mı?


Bir yurtdışı gezisi. Masa, yazan çizen oynayan ya da hiçbir şey yapmadan sadece davetlerde boy gösteren ünlü ünsüz isimlerle dolu. Yemeğin mezesi başkaların seks hayatı. Yemekten birkaç hafta sonra bu kez Bodrum’dayım. Masadaki kişiler farklı, konu aynı. Üstelik, hakkında konuşulan isimler ve onların maceraları da... Her seferinde sadece dinlemek, konuşulanlara şahit olmak bile başlı başına kendinizi kirlenmiş hissetmenize, istemeyeceğiniz bir görüntüye şahit olmanıza sebep olsa da, asla sohbet bölünmez, masadan kalkıp gidilmez.

Haberin Devamı

Dedikoduyu herkes sever
Kişinin arkadaş yemeklerinde, ofisteki kahve molalarında, partilerdeki ayaküstü ‘ hey/naber’ anında üçüncü tekil şahısların seks hikayelerinden fütursuzca, şehvetle, ağızları sulanarak konuşurken iş kendi sevgilisiyle seks hayatındaki sorunları konuşmaya gelince dut yemiş bülbüle dönenleri anlamak, çözmek mümkün değil.
Şehirde bekar olup, işi ya da hayat gayesi gereği sosyalleşmeyi görev bilmiş kadın/erkeğin seks maceralarından örülü şanı iyi ya da kötü önden yürüyor. Hele biraz eli yüzü düzgün, biraz da flörtözse işten çok özel yaşamındaki CV’si elden ele dolaşıyor. Dedikoduyu sevmeseniz bile, ki sevmeyen değil sadece ‘sevmiyorum’ diyen vardır birkaç ‘konuşmayı seven’ sosyal kelebekle çıkacağınız akşam yemeği şehrin seks haritasını çıkarmanız için gerekli malzemeyi verir. Kim kiminle nerede kırıştırmış, hangi ünlü popçu ‘gizli’ gey, hangi şovmenin ne gibi fantezileri var ya da kapalı kapılar ardında dönen grup seksin başrol ve yardımcı oyuncuları kimler? Kimisi şehir efsanelerinden ibaret, kimisi tecrübeyle sabit!
Durum bu kadar vahim olunca kadın kendini topluma ‘doğru tanıtmak’ için rol kesmenin; erkek ise penis boyunun, hangi dakikada boşaldığının, sevişme boyunca nasıl pozisyonlara girdiğinin ilerleyen günlerde farklı ortamlarda nasıl konuşulacağının stresinin derdinde.
Kadınların “Sex And The City”deki Carrie ve silah arkadaşlarını rol olarak alıp, sabah kahvaltılarında seks konuşmayı ‘yapılması gereken’ olay olarak algılaması; erkeklerinse yıllardır aralarında bitmek bilmeyen ‘skor’ muhabbeti, insanı yabancı biriyle sevişmekten korkar hale getirdi. Peki, artık ağız tadıyla sevişemeyecek miyiz?

Haberin Devamı

Seksilik mi seks mi?
Ünlü DJ Roger Sanchez sebebiyle bu kez Antalya Adam&Eve’deyiz. Malum, yabancı DJ’lerle olan imtihanımız oldu olası hep sancılı, hep sakıncalı. Tiesto için bir grup gencin Suada yolunda tekneden Boğaz’ın sularına düşmüşlüğü, David Guetta’yı Serdar Ortaç çöplüğünde eller havaya eğlenmeyle bir tutan 16’lıklar çetesiyle ağırlamışlığımız var. Sanchez için de durum aynı. Sanchez’in performansına, organizasyonun temizliğine, birkaç Türk ve gerisi Rus halkından oluşan kitlenin güzelliğine diyecek söz yok. ‘Olmamışlık’ ise bizim yabancı DJ performansı ve Roger Sanchez’den ne anladığımızda saklı. Hedonist ada Ibiza’da peşinden on binleri sürükleyerek 24 saati aşan efsanevi partilere imza atmış Sanchez’in, Antalya aile çay bahçesi/açık hava gazinosuna çıkmış yöresel DJ havasına sokulması ‘bizim hikayemiz’den başka bir şey değil.
Adam & Eve’e gelince...
Seks dedikodusu bol otel, imaj konusunda hafif bir dümen kırmış. ‘Seks oteli’ olarak anılmaktan rahatsız olunca aradığı masumluğu melek görünümlü seksi kızların beyaz, tüylü kanatlarında bulmuş. Otel kapısında karşılayan kanatlı kızlardan, odalardaki şık paketlere, beş küsür milyon ayna parçalarından oluşan alanında verilen pazar gecesi partilerine ‘Angels’ konsepti sarmalamış tüm oteli. ‘Seks oteli değil, seksi oteliz’ söyleminin altı çiziliyor .
Örtünmek de seksidir. Erkekler arasında en avam dille ‘gösterip vermemek’ diye tabir edilen o klasik manevra her zaman seksidir. Lolita masumluğu, gizli gizli atılan cüretkar bakışlar, ucundan gösterip gerisini sizin hayal gücüne bırakan o çok güzel hareketler seksiliğin dozajını arttırır. Adam&Eve ise seksilikten çok seksi çağrıştırıyor. Her şey açık, ortada ve seks kokuyor. ‘5555’ adlı suitte pozisyonu bol, çift kale maç yapabileceğiniz 25 metrekarelik yataklar, en ince kadrajı bile yakalamanıza yardımcı boy boy aynalar ve adı konfor yatağı olarak değişen ama ister seks ister uyku için olsun konfordan yoksun Kama Sutra yatakları... Adam&Eve’de bu yaz yine seksilik değil ‘seks’ kazandı!