Cadde Pınar Altuğ: Eksi 25 derecede karavanda uyuduk!

Pınar Altuğ: Eksi 25 derecede karavanda uyuduk!

16.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan bir çocuk annesi Pınar Altuğ, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ailecek çıktıkları karavan tatillerinden fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Altuğ, kısa süre önce yoga kampından döndüğünü belirtirken, bu konuda tecrübelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Pınar Altuğ: Eksi 25 derecede karavanda uyuduk

Etiler'de objektiflere takılan Pınar Altuğ, ilk kez yoga kampına katıldığını söyledi: Hayatımda ilk defa deneyimlediğim bir şeydi. Zaten 1.5 senedir yoga yapıyorum. Pandemi koşullarıyla online haftada bir gün yapıyorduk. Enteresan bir deneyim oldu.

Haberin Devamı

Altuğ, "Şunu fark ettim; '30 senedir çalışıyorum ve hiçbir anında kendi kendime kalıp hiçbir şey düşünmeyeyim demedim'. Yoga yaparken hiçbir şey düşünmüyorsun. Çok kendi kendime kaldığım güzel bir süre oldu” ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ: Eksi 25 derecede karavanda uyuduk

"SOĞUKTA ÇADIRDA YATMAK YÜREK İSTER"
Ünlü oyuncu, hafta sonları ailesiyle birlikte karavan tatiline çıkmaya devam ettiklerini söyledi. Geçen haftayı karavanda geçirdiklerini söyleyen oyuncu, "Pandemi sonrası büyük otellere gitmek yerine böyle bir çözüm bulduk. Karavan konaklamak için iyi bir yöntem. Soğukta çadırda yatmak benim için yürek ister. Eksi 25 derecede karavanda uyuduğumuz zaman oldu. Kartalkaya’da hiç soğuğu hissetmedik. Orada araçta uyumak yasak. Oteller bölgesinde ya da yol boyunca karavanda konaklayamıyorsunuz. Ancak arazide konaklamanız lazım. Biz arkadaşımızın bahçesine girdik. Karavancılar bu hataya girmesinler” dedi.

Haberin Devamı

"UMARIM YANLIŞLIKLA SÖYLEMİŞTİR"
Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen 47 yaşındaki güzel, şarkıcı Yıldız Tilbe’nin geçtiğimiz günlerde sokak hayvanlarını hedef alan açıklamaları hakkında konuştu.

Tilbe'nin sözlerini talihsiz bir açıklama olarak nitelendiren Altuğ, “Bir zaman sonra ne yaptığının farkına varacağını ummak istiyorum. Hepimizin çok sevdiği, sesine hayran olduğu, müziğine bayıldığı bir insan ama hayvanlar için böyle bir cümle sarf edildiğinde elimin tersiyle itmem an meselesidir. Bir canlı için böyle bir şey dileyebilmek, düşünebilmek aklımın almadığı bir durum. Umarım yanlışlıkla, yanlış ifade ederek söylemiştir. ‘Bütün havyanları evinize alın’ demiş. Biz hayvanseverler alabildiğimiz kadarını alıyoruz zaten. Sokak hayvanları çoğalmasın fakat bunun çözümü anları zehirleyerek öldürmek değil" yorumunda bulundu.

"ŞARKILARINI DİNLEMEM OLUR BİTER"
Sanatçılardan gelen tepkiler hakkında düşüncesi sorulan oyuncu, “Herkes kendince bir tavırda olabilir. Bu kadar severken böyle düşünen birini ben de hayatımda tutmak isteyebilirim. Şarkılarını dinlemem olur biter. Onun umurunda olur mu bilmem ama insanların ticari yönlerde göstereceği tepkiler daha farklı olabilir” yanıtını verdi.