Cadde Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin mutlu günü! Kızları Su mezun oldu

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin mutlu günü! Kızları Su mezun oldu

08.06.2022 - 10:06 | Son Güncellenme:

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, 2008 yılında kendisi gibi oyuncu Yağmur Atacan'la dünyaevine girmişti. 2009 yılında da kızı Su'yu kucağına alan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Altuğ, yayınladığı poz ile ortaokuldan mezun olan kızını tebrik etti.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin mutlu günü Kızları Su mezun oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pınar Altuğ, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube programına konuk olmuş ve güzel bir kadın gördüğünde bakacağını "Güzel bir kadın gördüğümde de güzel bir adam gördüğümde de hem kocama gösteririm hem kendim bakarım" açıklamasıyla dikkat çekmişti. Altuğ, "Bakılacak bir şeyse bakılır. Zaten bakılsın diye açılıyor" sözleriyle dile getirmişti. 

Haberin Devamı

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN SEVGİLİM"

Sonrasında 2008 yılında nikah masasına oturduğu Yağmur Atacan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutlamıştı. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren bir çocuk annesi güzel oyuncu, paylaşımına; "İyi ki doğmuşsun sevgilim" notunu düşmüştü.

YENİ ARACININ FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Geçtiğimiz haftalarda Asmalımescit'te bir lansman çıkışı görüntülenen Pınar Altuğ, muhabirler ile sohbet etmişti. Altuğ, yaz tatiline kızları Su'nun sınavları olduğu için geç gideceklerini söylemişti. 19 Mayıs'ın kendileri için çifte bayram olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, muhabirlerin ''Yağmur Bey'e hediye ne aldınız?'' sorusuna; ''Sizce bunu söyler miyim?'' diyerek yanıtlamıştı.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin mutlu günü Kızları Su mezun oldu

Haberin Devamı

"KIZIMIZIN ARKASINDAYIZ"

Tamamen elektrikli olan ve piyasa fiyatı 2.5 milyon TL'yi bulan yeni aracı ile ilk kez görüntülenen Pınar Altuğ, 2009 yılında dünyaya gelen kızları Su'nun mesleki seçimleri ile ilgili gelen sorulara da “Oyunculuğa yatkınlığı var ama ne olmak isterse biz onun arkasındayız” şeklinde cevap vermişti.

"YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL KIZIM"

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, son olarak mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin kızları Su, dün ortaokuldan mezun oldu. Ünlü oyuncu aile pozunu, 'Yolun açık olsun güzel kızım' notuyla paylaştı.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinin mutlu günü Kızları Su mezun oldu