Cadde Pınar Altuğ'dan mutluluk pozu: Kasımda aşk başkadır

Pınar Altuğ'dan mutluluk pozu: Kasımda aşk başkadır

02.11.2021 - 13:41 | Son Güncellenme:

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Pınar Altuğ, son karesiyle adından söz ettirdi. Aşka gelen güzel oyuncu, eşi Yağmur Atacan'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Pınar Altuğdan mutluluk pozu: Kasımda aşk başkadır

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' rolü ile adını geniş kitlelere duyuran ve magazin gündeminden düşmeyen Pınar Altuğ, son paylaştığı fotoğrafla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, son olarak eşi Yağmur Atacan'la orman içinde çekilen romantik fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı. 47 yaşındaki Altuğ, gönderisine; "Hoş geldin Kasım... Kasımda aşk başkadır" notunu düştü.

Atacan ile evliliğinden Su adında bir kızı olan Pınar Altuğ'un romantik paylaşımına 35 bin beğeni ve binlerce yorum geldi.

Pınar Altuğdan mutluluk pozu: Kasımda aşk başkadır

"NEDEN KENDİNİZİ DAMGALADINIZ?" 
Zaman zaman sosyal medya hesabına gelen yorumlara verdiği cevaplarla gündem olan Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda dövmeleri ile ilgili yorum yapan bir takipçisine karşılık vermişti.

Altuğ'a bir takipçisi, "Ben olsam bu dövmeleri sildiririm. Neden kendinizi damgaladınız? Doğum lekesi büyük ve siyah olursa sevilmez ama siz kendiniz leke yapmışsınız derinize yorumunu yazmıştı.

Haberin Devamı

Oyuncu ise "Siz zaten yaptırmazsınız belli ki ama ben dövmelerimi çok seviyorum, benim fikirlerime saygı? Malum beden de benim" yanıtını vermişti.