Cadde Pınar Deniz: Kuzumla ilk tatilimiz

Pınar Deniz: Kuzumla ilk tatilimiz

14.04.2022 - 09:05 | Son Güncellenme:

'Vatanım Sensin' dizisiyle şöhreti yakalayan şimdilerde 'Yargı'da Kaan Urgancıoğlu ile başrol oynayan Pınar Deniz, oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Kısa bir tatile çıkan güzel oyuncu, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Pınar Deniz: Kuzumla ilk tatilimiz

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin 'Avukat Ceylin'i Pınar Deniz, Arap kökenli bir aileden gelen Pınar Deniz, ilkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu; "Anneme 'Mama’ diyordum, 'anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine beşinci kattaki evimize çıkardım" diye anlatmıştı.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ BU İŞİ SEÇMİŞİM"

Ailesinin oyunculuk hakkındaki düşüncelerini anlatan 28 yaşındaki güzel, "Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Şimdi babamın yüzündeki gururu görmek, ‘İyi ki bu işi seçmişim’ dememi sağlıyor" ifadelerini kullanmıştı.

'TÜRKAN ŞORAY KURALLARI' SORUSU

Pınar Deniz, "Meşhur Türkan Şoray kuralları vardır. Sizin de böyle prensipleriniz var mı?" sorusuna, "İlk oyunculuğa başladığımda ‘Öpüşme sahnesi çekmem’ diyordum. Fakat insan okudukça, vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe öyle bir sınırı kalmıyor" yanıtını vermişti.

Pınar Deniz: Kuzumla ilk tatilimiz

KÖPEĞİYLE TATİLE ÇIKTI

Şimdilerde 'Yargı'daki performansıyla adından söz ettiren Pınar Deniz, birkaç günlüğüne işe güce mola verdi. Güzel oyuncu, kafa dinlemeye, yorgunluk atmaya gitti. 

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından da sık sık paylaştığı biricik aşkı köpeğini de yanında götüren Pınar Deniz, keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi.

Ünlü isim, tatil karelerine; "Kuzumla ilk tatilimiz. Çok eğleniyoruz" notunu düştü.

Pınar Deniz: Kuzumla ilk tatilimiz