Cadde Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’den 'Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklamalar

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’den 'Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklamalar

13.07.2021 - 17:38 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi sarsan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili beşinci duruşma görüldü. Olay yerinde ele geçirilen sigara izmaritlerinin anne Ayten Avcı'nın DNA profiliyle uyumlu olduğu tespitinin ardından görülen duruşmada, gergin anlar yaşandı. Gültekin ailesinin avukatının 'reddi hakim' talebi kabul edilmedi. Baba Sıddık Gültekin ise mahkeme salonundan çıkarıldı.

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına telefonla bağlanarak, mahkemede yaşananları anlattı.

Haberin Devamı

Gültekin “İki duruşmada her şey bitti. Sanıklar, cani dinlendi. Kamuoyunun desteğini düşürmek için mahkemeyi uzatmaya çalışıyorlar” iddiasında bulundu.

Avukatlarının 'reddi hakim' taleplerinin reddedilmesi hakkında açıklama yapan baba, “Türkiye’nin en iyi avukatlarından biri bizim davamıza bakıyor. Bu dava böyle kapanacak mı?” sözleriyle sitem etti.

Mahkemeden atılmasına ilişkin yaşananlar hakkında ise “ Aynı konuyu beş seferdir tekrar ediyorlar. Kızım diri diri yakılmış, avukatı 'yaşananlar iftiradır' diyor. Ben de buna karşı çıktım. Saygısızlığım olmadı, beni mahkemeden çıkardılar” ifadelerini kullandı.

"İyi hal indirimi almak için özür diliyor ama deliller ortada" diyen acılı baba Sıddık Gültekin sitem etti.