Cadde Plan yapmaktan nefret ediyor!

Plan yapmaktan nefret ediyor!

27.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Londra’ya taşınan Fransız oyuncu Eva Green, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu: “Aile kurmak konusunda kararsızım. Plan yapmaktan nefret ederim. Belki yarın ölebilirim. Kim bilir?”

Plan yapmaktan nefret ediyor

Eva Green, ES Magazine’e konuk oldu. 38 yaşındaki oyuncu, 70'ten fazla kadının cinsel taciz ve tecavüzle suçladığı, hakkında açılan davaların sürdüğü yapımcı Harvey Weinstein’le ilgili, “Bir ilah gibiydi. Sizi parlatabilir ya da yok edebilirdi. Onunla tanıştığınızda ayrıcalıklı hissederdiniz. Ama adalet denen bir şey var ve kötüler de her yerde bulunuyor” dedi.

Yaşlanmaktan korktuğunu itiraf eden Green, “Oyunculuk, insanların isteğine bağlı bir iş. Bazı ünlülerin’30-40’lı yaşlarımda kendimi buldum’ demeleri beni sinir ediyor. Çünkü oyuncular için yaşlanmak zor bir süreç, insanların sizi beğenip beğenmemeleriyle ilgili şüpheye düşüyorsunuz. İki sene sonra 40’ıma gireceğim ama kendimi 15 yaşında gibi hissediyorum” şeklinde konuştu.

Londra’ya taşındıktan sonra kendisine yeni bir çevre oluşturduğunu ifade eden aktris, “Bir aile kurmak isteyip istemediğimi bilmiyorum. Önce doğru insanı bulmanız gerekiyor. Plan yapmaktan nefret ederim. Üç ay içinde belki bir projede yer alıyor olabilirim ya da yarın ölebilirim. Kim bilir?” sözleriyle şaşırttı.