Pucca -

Pucca -

.

Tüm Yazıları


Sevgilileriyle ön sevişmeye ramak kala olan pozlarını profil resmi yapanları da altına yazılan aptal yorumları da sevmiyorum. Biri gerçeği yazmaz mı? Ben bir kere yazayım dedim, kız beni listesinden sildi. Yorumum gayet usturupluydu, ama sevişen o, terbiyesiz ben oldum


İnternet hayatımıza girdi gireli birçok ilişkiyi, kuran, yöneten, yaşayan insanlarla aynı anda takip edebiliyorum. Sadece selamımın olduğu adam manitasından ne zaman ayrıldı, neden ayrıldı hepsini en ince ayrıntısına kadar farkında olmadan öğrenebiliyorum.
Belli yaşa gelmiş ilişkisi olan insanların internette vıcık vıcık olmalarından tiksiniyorum. Sevgilileriyle ön sevişmeye ramak kala olan pozlarını profil resmi yapanları hiç sevmiyorum. Haa, bi de bunun altına yorum yazanları, “Böbüşümm çok tatlısınız yaa”,”Ayy enişteme bak maşallah”, “Siz bana aşkın var olduğunu gösterdiniz” tarzı aptal yorumları sevmiyorum.
Biri gerçeği yazmaz mı? Ben bir kere yazayım dedim, kız beni listesinden sildi, selam vermiyor şimdi. “Resmin ana fikri sevişiyoruz sanırım, gerdeğinizi videoda izlemek dileğiyle” demiştim. Gayet usturupluydu yani, ama sevişen o, terbiyesiz ben oldum. Bi de bu çiftlerin Twitter olaylarına da sinir oluyorum. Hayır, yani zaten yazışıyorsunuz belli ki bir yerden, kişisel iletilerle fingirdeşmek ne diye? “Aşkımmmm yaaa küsme yerim ben seni”, “Bebeğim ben tv izliyorum sen gelince çaldır”, “Tontişi aşkısını çok özledi :(“

Haberin Devamı

Silin beni listenizden!
Bir de damar takılanlar var, “Aşkı buldum seninle, gitmem bir yere, böğrümü delmesene”, “İnsanlar geldiklerinde bik bik yapanları değil, gittiklerinde vik vik yapanları, mik mik yaparlarmış” tarzı özlü sözlü vıcık vıcık şeyler.
Lan madem orayı ikinize özel kullanıyorsunuz, silin beni listenizden! Avatarları ikisinin resmi olur, şifreleri ortak olur. Kıza yazarsın bir gün, “Tam 6 ay geçti, erkek yüzü görmedim, offf offf” gelen cevap: “Ben Mualla’nın erkek arkadaşıyım, bir işi vardı, ondan açtım burayı, gelince yazdığınızı ileteyim.”
Ama bunların ayrılıklarını izlemek eğlenceli oluyor, Hemen resimler siliniyor Facebook’tan. Hoop profillerinde yalnız oluyorlar. Kızın ileti durumu, en ağır hasso aşk şarkıları. “Ben sana küsüm aslında haberin yok” tarzı şeyler. Biraz aradan geçince, gelmezsen gelme lan tarzı “Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum”, “Çoook mutluyum”, “Gidene bay bay gelen hay hay”; hatta abartıp adamı kıskandırmaya yönelik, bir garibanla sürekli uluorta yazışmaya kadar sürer bu iş.
Erkeğinki ise “@evde” “@çalışıyor”, “@yorgun” kızla alakası olmayan şeyler. Zaten insanların sürekli nerede olduklarını iletilerine yazmasını hiç anlamam. Bir de anlamadığım bir şey var ki şu: Random gülüş olayı, allasen hanginiz gülerken asdfgh gibi bir ses çıkartıyorsunuz çok merak ediyorum?

Haberin Devamı

Profil resmimde hep yalnızım
Yıllarca yukarda yazdığım şeyleri insanlara söyledim, kızdım, ağırlık merkezimle güldüm ama işin aslı ben onları köpekler gibi kıskandım! Daha hiç avatarıma sevgilimle resmimi koymadım ben, Facebook açıldı açılalı hep yalnız durumdayım. (Espri olsun diye daha Facebook yeni yeni ülkede varken Mahmut Tuncer’le yaptım bir kere, mahkemeye veriyordu adam) Sevgililerime, “Gelirken ped alsana, normal yazandan al, diğeri kocaman oluyor kıçımın arasında kaşındırıyor” demeye utanmadım da, “Bebeğim artık releloşinşlip olalım mıı?” demeye utandım.
O yüzden ayda yılda bir Twitter’da fingideşesim geliyor adamla, o zaman da benim gibi düşünen bi tomar adam çıkıyor ve “Yeter sizin buradan yazıştığınız” diyerek benim millete diyemediğim her şeyi suratıma çarpıyor. Sonra da işin yoksa fingirdeş sosyal mecralarda pehh...

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA FİNGİRDEKLERİ

Yazının Norma’sı:
Lera Fresca ayrılık acısına en iyi gelen dondurma tarifini Facebook sayfasında arıyor. Orada hem jüriyim, hem de sınırsız dondurma ve kahveyi kazanan kişiyle ödülünü masasında paylaşacak kişiyim. Bence ayrılık acısına en iyi bitterli dondurma iyi geliyor, yok öyle bir tat!