Pucca -

Pucca -

.

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Adettendir, her yıl dileklerimi bir bir yazarım. Klasik talepler dışında olmasını çok istediğim bazı şeyler de var tabii

Geçen sene açıkçası benim için verimli geçti. Yani öyle “Şu yıl bir bitsin artık” cümlesini hiç kurmadım diyebilirim. Hatta aksine “Oha ne çabuk aralık oldu” dedim. Ama adettendir, her yıl dileklerimi bir bir yazarım. Bir Noel Baba olmasa da bi umut bir şekilde gerçekleşir umuduyla. Sağlık, mutluluk, dünyaya barış bla bla klişe şeyler dışında;
- Parayla sınanmak istiyorum ya, trilyonların kat kat üstü param olsun, bakayım şımaracak mıyım, aileyi satacak mıyım, napacağım. Allah beni artık parayla sınasın yani. Milli Piyango bana çıkarsa ilk iş tabii ki, para babaları adamlar gibi erkek mankenleri eve getirip kendime özel defile yaptırtmak. Sonrası Allah kerim.
- Büyük ihtimal ilk dileğim gerçekleşmeyecek, o yüzden bu sene bir evim olsun istiyorum. Aynı evin içinde üç kız bir kedi iyi hoş güzel de, adım atacak yer kalmadı.
- Sınırsız ayakkabı ama hepsi bedava olsun. İstediğim çeşit model ayakkabım olsun istiyorum. Giymesem bile yanımda olsunlar, güvencede hissedeyim kendimi.
- Artık evlensem fena olmaz, normalde her sene bu dilek ilk sırada olurdu ama olmuyorsa olmuyor işte, zorlamanın anlamı yok. Ben bile sıkıldım kendi dileğimden yemin ederim.
- Bu sene artık şu İsviçreli bilimadamları kıskançlık hapını, hoop bir içişte saçı 10 cm. uzatan hapı, aynı şekilde bir içişte yan etkisiz zararsız 7 kilo verdiren hapı bulsun mümkünse. Tabii bu hap ucuz olsun.
- Photoshop’u gerçek hayatta kullanabileceğimiz birtakım şeyler bulsunlar. Mesela elbise mi giyiyorum, göğüslerim büyük mü görünüyor, hopp azıcık geri kaydır yap orayı 75C. Yorgun musun, partiye mi gitmen lazım, hop tak bir filtre, cildin tazecik görünsün.
- Karbonhidratın zayıflatıcı etkisi bulunsun istiyorum. Sadece sebze yiyerek zayıflanıyor, denedim cidden çok sıkıcı. Sadece et yiyerek zayıflıyorsun, denedim ama bir süre sonra gözlerin kanlanıyor bildiğin hayvanlaşıyorsun. Bu seferde böreğin, çöreğin, pastanın zayıflatıcı etkisi olsun istiyorum. Bence artık zamanı geldi.
- Bu biraz belediye dileği gibi olacak ama yürüyen yol istiyorum ya. Böyle bütün kaldırımlar yürüyen yol olsun. Ben hiç yorulmayayım, bi yere geç kalmayayım, insanları hiç çıldırtmayayım.
- Artık kafam şu para işlerine bassın istiyorum. Bir arkadaşım var, iki kuş parasıyla kız bir altın alıyor, hop onu alıp satıyor dolar yapıyor, onu hisseli bir şeylere yatırıyor. Bildiğin parası da artıyor. Benimse birazcık elim para görsün harcamak için hemen koştur koştur alışveriş merkezlerine gidiyorum.
- Regl izni diye bir olayın gerçekleşmesini istiyorum. Kadınlara ayın en az iki günü, evde sıcak su torbasıyla yatıp, film izleme izni verilmeli. Kesinlikle bu olay olmalı, yoksa o iş yeri herkese dar geliyor.
- Kapri pantolonun bir daha asla moda olmamasını istiyorum. Hatta bu en büyük kabuslarımdan birisi, yeniden kapri moda oluyor, ilk başta yakışmaz diye giymiyorum, sonra da dayanamayıp herkes alıyor diye alıyorum. Zaten bastı bacağım o kaprilerle bir de nasıl komik görünüyorum belli değil.
- Ha bi de bu sene dünyayı ele geçirip, dünyanın başına geçmek istiyorum. Ciddiyim.


YENi YIL DiLEKLERi

Yazının Norma’sı:



Filmlerde kadın kazağı bir çıkartıyor, hop bi sutyen bi külot. Bu kış günü bir de bana bak, atleti, fanilası, alttan çıtçıtlı badisi, uzun çorabı, patiği bla bla bla...