Cadde Quentin Tarantino, 'Pulp Fiction' filminin görülmemiş sahnelerini NFT olarak satacak

Quentin Tarantino, 'Pulp Fiction' filminin görülmemiş sahnelerini NFT olarak satacak

03.11.2021 - 17:28 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Oscar'lı yönetmen Quentin Tarantino, 1994 yapımı 'Pulp Fiction' (Ucuz Roman) filminin bugüne kadar görülmemiş yedi sahnesini NFT olarak açık artırmaya çıkaracağını duyurdu.

Quentin Tarantino, Pulp Fiction filminin görülmemiş sahnelerini NFT olarak satacak

ABD'li yönetmen Quentin Tarantino, Lindsay Lohan, Grimes ve Paris Hilton dahil olmak üzere NFT'ye ilgi gösteren ünlüler arasına katılıyor.

Haberin Devamı

Tarantino, 1994 yılındaki hit filmi 'Pulp Fiction'dan (Ucuz Roman) şimdiye kadar görülmemiş yedi sahneyi NFT olarak satacak. Sahneler, dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea'de gizli NFT'ler olarak açık artırmaya çıkacak.

58 yaşındaki yönetmen, John Travolta ve Uma Thurman'ın oynadığı 1994 yapımı kara komedisinden hiç görülmemiş yedi sahneyi dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea’da Gizli NFT’ler olarak açık artırmaya koyarak kripto para dünyasına adım attığını duyurdu.

Quentin Tarantino, Pulp Fiction filminin görülmemiş sahnelerini NFT olarak satacak

"HEYECANLIYIM"
Yeni girişimle ilgili konuşan ünlü yönetmen, “Pulp Fiction'ın bu özel sahnelerini hayranlarına sunmaktan dolayı heyecanlıyım. Secret Network ve Secret NFT, hayranlar ve sanatçılar arasında bu yeni dünyada bağ kurmayı sağlıyor. Bunun bir parçası olmaktan dolayı heyecan duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Bugüne dek görülmemiş yedi özel sahnenin yanı sıra açık artırmada Pulp Fiction'ın kesilmemiş ilk el yazısı senaryoları ve Tarantino’dan ‘film ve yaratıcısı hakkında ortaya çıkarılan sırlar’la ilgili yorum da yer alacak.

NFT satışı tanıtımında, “Eşsiz, daha önce görülmemiş, kamuoyu önüne çıkacak sanat eseri” ifadeleri kullanıldı. NFT’lerin açık artırmasının ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı, ancak satış sitesinde, teklif veren kullanıcılar bekleme listesine alındı.

'EN İYİ SENARYO' OSCAR'I ALDI
'Pulp Fiction' (Ucuz Roman), 2019’da 25’inci yılını kutladı. Tarantino’ya En İyi Senaryo Oscar’ını kazandıran film, gösterildiği dönemde 200 milyon dolar hasılat elde etti.