Cadde Ramo neden yok, bitti mi? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?

Ramo neden yok, bitti mi? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?

12.03.2021 - 20:38 | Son Güncellenme:

Ramo bu hafta var mı merakla araştırılıyor. Ekranların sevilen dizisi, her hafta cuma akşamları izleyen karşısına çıkıyor. Dizinin takipçileri, 'Ramo 36. bölüm fragmanı neden yok?' sorusuna da yanıt arar hale geldi. Son bölümde Ramo'nun savaşı ve Sibel'in mücadelesi ekrana gelmişti. Peki, Ramo bu akşam var mı, yok mu?

Ramo neden yok, bitti mi Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman

Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo, her hafta seyirci ile buluşuyor. Ancak izleyenler Ramo 36. yeni bölümünü Show yayın akışında göremedi ve 'Ramo yayın akışında neden yok, bu akşam yeni bölüm yok mu?' sorularını yöneltti. Her bölümüyle dikkatleri çeken dizide yaşananlar da nefes kesiyor. 12 Mart Show yayın akışında Ramo yer almadı. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

RAMO BU HAFTA YOK MU?

Sıra dışı konusu ve oyuncu kadrosuyla ekrana geldiği ilk günden bu yana en çok izlenenler arasında yerini aldı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç gibi isimlerin başrolde bulunduğu Ramo dizisi cuma akşamları Show TV'de yayımlanıyor. Ancak 12 Mart Cuma günü 36. yeni bölümüyle sevenleri karşısına çıkmaya hazırlanan dizi yayın akışında yer almadı. Dizi severler de 'Ramo bu akşam yok mu?' sorusunu araştırmaya başladı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ramo dizi setinde korona riski yaşandığı gerekçesiyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. 

RAMO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? 

Sevilen dizi Ramo, 35. bölüm ile 5 Mart Cuma akşamı Show TV'deydi. Merakla beklenen 36. yeni bölüm bu hafta olmayacak. Yeni bölüm tarihi araştırılırken, Ramo 36. bölüm 19 Mart Cuma yayımlanacak.