CaddeReha Özcan: Sahne kazaları yaşadım

Reha Özcan: Sahne kazaları yaşadım

27.05.2020 - 08:56 | Son Güncellenme:

Oyuncu Reha Özcan, Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin Instagram’daki canlı yayınına konuk oldu. Özcan, kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Reha Özcan: Sahne kazaları yaşadım

Ahu Nur Şahin’in sorularını yanıtlayan Reha Özcan, “Hayatımdaki en büyük ödül oyun sonrası babamın gelip omzuma dokunarak ‘Aferin oğlum’ demesiydi" dedi. Ardından usta oyuncu, hayatındaki en trajik anın babası ve sonrasında Erdal Tosun’u kaybetmek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Özcan, sahnede yaşadığı sakatlıklardan bahsederek bir dönem kronik bir rahatsızlık geçirdiğini, Notre Dame’ın Kamburu oyununu oynarken sağ üst adalem zedelenmek üzereydi. 45 gün ara verdim" diyerek açıkladı. (Hürriyet)

Reha Özcan: Sahne kazaları yaşadım
KEŞFETYENİ
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali

Cadde | 01.05.2025 - 09:28

Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ babasının boyunu geçti. Son halini görenler babasının gençliği diyor..

Yazarlar