Cadde Rengârenk bir alışveriş masalı

Rengârenk bir alışveriş masalı

15.06.2013 - 19:15 | Son Güncellenme:

İstanbul Shopping Fest, bu yıl da renkli bir organizasyon sunuyor. 30 Haziran’a kadar sürecek festival, alışverişi eğlenceyle buluşturan etkinlikler, fırsatlar ve sürprizlerle dolu

Rengârenk bir alışveriş masalı

Sürprizler sizi bekliyor

Haberin Devamı

Boyner Mağazaları, İstanbul Shopping Fest boyunca alışveriş ve eğlencenin adresi olacak. 30 Haziran’a kadar yerli-yabancı yüzlerce seçkin markanın ilkbahar-yaz koleksiyonlarından cazip indirimlerle alışveriş yapabilir, sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Bağdat Caddesi’ndeki Boyner etkinlik alanında vakit geçirerek İstanbul Shopping Fest coşkusuna dahil olabilirsiniz.

Özel konaklama paketi

Mövenpick Hotel İstanbul, alışveriş keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için indirimli konaklamadan, yorulanlar için özel ayak masajına, İstinye Park’a transferden Sapphire Seyir Terası’na ücretsiz girişe kadar renkli sürprizlerin yer aldığı bir alışveriş paketi sunuyor. İstanbul Shopping Fest paketinde; iki veya daha fazla gece konaklamada yüzde 20 indirim, tüm restoran ve barlarda yüzde 10 indirim, uzun bir alışverişin ardından BarAdoX’ta rahatlatıcı bir içki, alışverişten yorulanlar için 30 dakikalık ayak masajı ve
fitness centre, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve jakuzinin ücretsiz kullanımı bulunuyor.
İstanbul Shopping Fest paketine
www.moevenpick-hotels.com/istanbul adresinden veya 0 212 319 29 29’u arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaza uygun

Faik Sönmez mağazalarında yüzde 40’a varan indirim var. Yaz sezonunun göz alıcı trendleri, dokuları ve stil sahibi kıyafetleri; sıcak günlerinizi renklendirecek. Gündüz ya da gece, plajda ya da yazlık mekânlarda, stilinizle göz doldurmak için fuşya, yeşil, mavi, sarı gibi renklerin en canlı tonlarıyla hazırlanan kıyafetler, yeni koleksiyonda.

Erkek modasının öncüsü

İSF renkliliği bu sene Orka Holding markaları tarafından da heyecanla karşılanıyor. Damat, Tween ve D’S Damat, İstanbul Shopping Fest’ de yerlerini alıyor ve modaseverlere özel fırsatlar sunuyorlar.
D’S Damat mağazalarında yüzde 40 indirim alışveriş tutkunlarıyla buluşuyor, Türk erkek modasının seçkin ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Seçenek çok

İSF kapsamında, Mudo City’lerde hazır giyim ürünlerinden ev aksesuarlarına uzanan birçok seçenek var. Yazın renklerini ve enerjisini yansıtan ceket pantolonlardan şık elbiselere, rahatlığı ön planda tutan sandaletlerden stilinizi tamamlayacağınız zarif çantalara, sahil şeritlerinde değerlendirebileceğiniz rengârenk elbiselerden plaj aksesuarlarına kadar, kadınlar için sonsuz seçenek sunan Mudo City, erkeklerin şıklığını öne çıkaran keten gömleklerden polo yaka tişörtlere, kanvas pantolonlardan renkli yazlık şortlara ve süet ayakkabılara uzanan kaliteli tasarımlarla yazı karşılıyor. Çocuklarınız için konforlu ve stil sahibi seçenekleriyle Mudo Kids, minikler için de festivali eğlenceli hale getiriyor. Mudo City’lerde sadece gardıroplarınızı değil, ev ve yaşam alanlarınız için aradığınız her şeye çözüm bulabilirsiniz. Ahşabın güzelliğini yansıtan masa ve sandalyelerden aydınlatmalara, ev tekstilinden dekoratif objelere kadar birçok seçenek, festival ritmini evlerinize taşıyor.

Haberin Devamı

Tarz sahibi

Tasarımdaki gücünü usta işçilikle birleştirerek, göz alıcı mücevhere dönüştüren Tekin Seyrekoğlu, koleksiyonlarıyla İSF’nin de cazibe merkezlerinden olacak. Özgün çizgiler taşıyan tasarımlarını mücevherseverlerin beğenisine sunan Tekin Seyrekoğlu, zevk sahibi kadınların zarif siluetlerine ışıltı katıyor. Kalite ve estetiği birleştiren, klasik ya da modern çizgide tasarlanan modeller, iş ve özel yaşama yönelik kombinasyonlar dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kaçmaz!

İSF süresince Watson’tan yapacağınız 30 TL’lik alışverişe Maybelline Volume Express maskara 17,99 TL yerine
9,99 TL. 20 TL’lik alışverişe Gliss Ultimate Repair şampuan 10,50 TL Yerine 4,99 TL. Yine 20 TL’lik alışverişe Diadermine çift fazlı makyaj temizleyici 17,50 TL yerine
4,99 TL’den satışta.

Mutfağınızı baştan yaratın

Hisar, yüzde 20 indirim kampanyasıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Porselen yemek takımlarından çatal-kaşık-bıçak setlerine, tencere takımlarından çaydanlık ve demlik setlerine, cam bardak setlerinden, aksesuarlara kadar tüm ürünlerde geçerli olan indirim fırsatı, Hisar mağazalarında.
İSF süresince devam edecek kampanya da, Hisar ürünlerine peşin fiyatına Bonus Card’a
10 taksit fırsatıyla sahip olabilirsiniz.