Cadde Rihanna-ASAP Rocky çifti paparazzilerin ilgi odağında

Rihanna-ASAP Rocky çifti paparazzilerin ilgi odağında

12.01.2022 - 13:13 | Son Güncellenme:

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Rihanna ile ASAP Rocky ikilisi, yine de paparazzilerin radarından kurtulamıyor. Ünlü çift, restoran çıkışında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Rihanna-ASAP Rocky çifti paparazzilerin ilgi odağında

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Ortadoğu'nun en zengin 12'nci ailesinin veliahtı olan Suudi iş insanı Hassan Jemaal ile üç yıllık ilişkisini bitirdikten sonra rap şarkıcısı ASAP Rocky geçen yıl yaz aylarında ilişki yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Rihanna ve ASAP Rocky çifti, dün Santa Monica'da en sevdikleri restoran olan Giorgio Baldi'de akşam yemeği yedi. Çift, yemek çıkışında paparazzilerin ilgi odağı oldu.

İkili, ilginç stilleriyle dikkat çekti. Rihanna, dünyaca ünlü bir markaya ait yeleği ve eşarbıyla objektiflere yansırken, ASAP Rocky, hem bere hem maske özelliği taşıyan başlığıyla dikkatleri üzerine çekti.

Rihanna-ASAP Rocky çifti paparazzilerin ilgi odağında

"HAYATIMIN AŞKI"
Öte yandan gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan ASAP Rocky, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetmişti. 32 yaşındaki rapçi, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" olarak tanımlamıştı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS