Cadde Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim

Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim

02.08.2017 - 14:33 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve senarist Gupse Özay, son zamanlarda kilolarıyla tartışılan Rihanna'ya göndermede bulundu.

Rihanna ile dalga geçti: Ben ona kilo al demedim

Valerian and the City of a Thousand Planets (Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu) filminden Bubble karakterini canlandıran Rihanna son zamanlarda kilolarıyla gündemde.

Haberin Devamı

Filmin Londra galasında giydiği kırmızı kıyafetle hayranlarını ikiye bölen ve daha önce de ‘Rihanna şişman olmayı yeni bir trende mi dönüştürecek?’ eleştirilerine kulaklarını tıkayan Barbadoslu şarkıcı, kıyafet tercihleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye'de de benzer bir tartışma Hadise üzerinden devam ederken Gupse Özay, konuya uzak kalmadı.

Deliha 2 filminin hazırlıklarına başlayan ünlü komedyen Instagram hesabından Rihanna'nın City of a Thousand Planets (Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu) filminin Paris galasında çekilmiş bir fotoğraf paylaştı.

Gupse Özay, Rihanna'nın fotoğrafının altına şu notu düştü: "Rihanna'nın bir anda bu kadar kilo almasının sebebi olarak 'Deliha' filminde oynayacak olması söylentisi var... Arkadaşlar daha hiçbir şey net değil. Ben ona kilo al demedim. Alırsan iyi olur dedim... Kendisi acele etmiş. Ben netleşince haber edeceğim..."


Rihanna'nın bir anda bu kadar kilo almasının sebebi olarak 'Deliha' filminde oynayacak olması söylentisi var... Arkadaşlar daha hiçbir şey net değil. Ben ona kilo al demedim. Alırsan iyi olur dedim... Kendisi acele etmiş. Ben netleşince haber edicem.. #deliha #deliha2

Gupse Ozay (@gupseo)'in paylaştığı bir gönderi ()