Cadde Rihanna tarzıyla Oscar partisine damga vurdu

Rihanna tarzıyla Oscar partisine damga vurdu

31.03.2022 - 17:07 | Son Güncellenme:

Hamilelik sürecindeki giyim tarzı ile adından söz ettiren Rihanna, iddialı seçimlerine bir yenisini daha ekledi. Rapçi Jay-Z'nin Chateau Marmont'taki Oscar partisine katılan ünlü yıldız, transparan elbisesiyle yine adından söz ettirmeyi başardı.

Rihanna tarzıyla Oscar partisine damga vurdu

Dünyaca ünlü rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır birlikteliğini sürdüren şarkıcı Rihanna, şimdilerde ilk kez anne olacak olmanın heyecanı yaşıyor.

Haberin Devamı

Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"
Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

Rihanna tarzıyla Oscar partisine damga vurdu

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ELE VERDİ!
Geçtiğimiz günlerde ise alışverişte görüntülenen Rihanna'nın sepete koyduğu bir kıyafet, bebeğinin cinsiyetini ele vermişti. Sepetine turuncu renkli bir bebek eteği koyan güzel şarkıcı, bu hareketi ile kızı olacağı iddialarını güçlendirmişti.

Haberin Devamı

TARZIYLA GÜNDEM OLDU
Önceki haftalarda akşam yemeği için dışarı çıkan ünlü şarkıcı, soğuk havaya rağmen göbeğini açıkta bırakan mavi tulumu, aynı renk ayakkabıları ve gözlüğüyle objektif karşısına geçmişti.

Yeni fotoğraflarını da 122 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Rihanna, kullanıcılardan oldukça ilgi görmüştü. 20 Şubat'ta 34 yaşına basan ünlü yıldızın gönderisi, yaklaşık 8 milyon beğeni ve 37 binden fazla yorum almıştı.

"ÇOK BOMBA GÖRÜNÜYORSUN!"
Bir takipçisi gerçek adı "Robyn Fenty" olan Rihanna'ya, "Dünyanın en güzel kadını..." derken, diğer bir kullanıcı ise, "Çok bomba görünüyorsun!" yorumunda bulunmuştu. Ayrıca ünlü isim, yine, "Bebek üşümüyor mu?" şeklinde eleştirilmekten de kurtulamamıştı.

Öncesinde ise Paris Moda Haftası'nda dünyaca ünlü bir markanın defilesine katılan şarkıcı, soğuk havaya rağmen giydiği kostüm ile dikkat çekmişti. Rihanna, siyah iç çamaşırını aynı renk transparan bir tül, deri çizme ve yağmurluk ile tamamlamayı tercih etmişti.

Rihanna tarzıyla Oscar partisine damga vurdu

OSCAR PARTİSİNDEN KARELERİNİ PAYLAŞTI
34 yaşındaki ünlü isim, son olarak Rapçi Jay-Z'nin Chateau Marmont'taki Oscar partisinden karelerini aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından paylaştı.

Rihanna, soğuk havaya rağmen giydiği kıyafetiyle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkıcının, siyah parlak görünümlü eteğini, üzerindeki büstiyeriyle aynı renkte olan, kolları kabarık bir tül ile tamamladığı görüldü.

Haberin Devamı

Instagram'da 125 milyon takipçisi bulunan Rihanna'nın peş peşe paylaştığı karelerine, kısa sürede 6 milyondan fazla beğeni ve 29 binden fazla yorum geldi.

BEKLENEN FOTOĞRAF
Öte yandan ünlü şarkıcıdan beklenen fotoğraf, geçtiğimiz ay gelmişti. Kamera karşısına geçen yıldız, karnı burnunda yeni karesini Instagram'dan yayınlamıştı. Heyecanı büyüyen Rihanna'nın gönderisi, takipçilerinden 18 milyondan fazla beğeni almıştı. Ayrıca aylardır hamileliğini gizleyen şarkıcı, bu paylaşımıyla kural da bozmuştu.