Cadde 'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'

'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'

10.04.2024 - 13:41 | Son Güncellenme:

'Sen Nasıl İstersen' ve 'Yüzde Yüz Severim' parçalarıyla tanınan, son olarak Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Zeynep Mansur, müziğe olan tutkusunu dile getirdi.

Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar

1995 Best Model yarışması'nda altıncı seçilen Zeynep Mansur, kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra aynı yıl şarkıcılığa başlarken, ilk albümü 'Beyaz Sevdalar'ı 2002 yılında çıkarttı.

Haberin Devamı

"İSTEĞİM HEP ŞARKICI OLMAKTI"

‘Oğuzhan Toracı ile Başlıyoruz’ programına konuk olan 47 yaşındaki sanatçı, çocukluk yıllarında Ajda Pekkan'ı örnek alarak şarkıcı olma hayali kurduğunu belirterek, "İsteğim hep şarkıcı olmaktı; rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar ve ben bu işi yapalı 30 sene oldu" dedi.

Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar

"ANTİDEPRESAN KULLANMADAN DA ŞARKICI OLUNABİLİYOR"

Ailelerin 'Normal bir işe girip, neden emekli olmadın?' sözlerinin müzik sektöründe algıyı olumsuz etkilediğini vurgulayan şarkıcı, "Bu sektörde, antidepresan kullanmadan da şarkıcı olunabiliyor" ifadelerini kullandı.

Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar

"DİJİTAL RÖNTGENCİLİĞE MARUZ KALDIM"

Dijital röntgenciliğe maruz kaldığını açıklayan Mansur, "Bir gün pencereden drone ile evimin izlediğini fark ettim. Bu durum karşısında rahatsızlık duydum ve güvenlik endişesi yaşadım" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Zeynep Mansur, EYT ile emekli olduğunu açıkladı.