Cadde Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! 'Gidip kusacağım'

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti! 'Gidip kusacağım'

06.11.2023 - 12:59 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Ryan Reynolds'ın, oyunculuk kariyeri dışında farklı sektörlerde başarılı yatırımları bulunuyor. Ancak 47 yaşındaki Kanadalı aktörün, sahibi olduğu futbol takımı yüzünden büyük kayıp yaşadığı ortaya çıktı. Reynolds'ın, yaşadığı büyük maddi kaybı duyduğundaki ilk tepkisi dikkat çekti.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım

Marvel Sinematik Evreni'nden 'Deadpool' karakterine hayat veren Ryan Reynolds'ın, serinin her bölümünden en az 20 milyon dolar kazandığı iddia ediliyor. Oyuncunun, geçtiğimiz mart ayında ortağı olduğu telekominikasyon şirketinin satışı sonrası da 270 milyon dolar elde ettiği tahmin ediliyor. Hakkında 'yatırım dehası' övgüleri yapılan Reynolds, şimdilerde tam tersi bir gelişmeyle gündemde.

Haberin Devamı

FUTBOL TAKIMI VAR

Hugh Jackman'ın da (Wolverine) kadroda olduğu Deadpool'un üçüncü filmi ile beyaz perdede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Kanadalı oyuncunun, meslektaşı Rob McElhenney'le birlikte İngiltere Uluslar Ligi'nde bulunan Galler futbol takımı Wrexham AFC'yi 2.5 milyon dolara satın aldıkları 2020 yılından beri büyük maddi kayıp yaşadığı belirtildi.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım

TAHMİNİ ZARARI DUYUNCA ŞOKE OLDU!

McElhenney ve Reynolds'ın anlatımıyla Wrexham AFC'yi konu alan ve ikinci sezonunu yayınlanan 'Welcome to Wrexham' adlı spor belgeselinde, dünyaca ünlü Kanadalı oyuncu ve ortağının yüklü miktarda para kaybettiği belirtildi.

Kulübün genel müdürü Humphrey Ker, para kaybettikleri haberini toplantıda patronlara açıklıyor. Son derece başarılı bir iş insanı olarak bilinen Reynolds, kaybın ne kadar olduğunun hesaplanması için baskı yapıyor. Bunun üzerine Wrexham Yönetim Kurulu Danışmanı Shaun Harvey, yatırım nedeniyle yaklaşık 12 milyon dolar kaybettiklerini söylüyor. Tahmini rakamı duyan 47 yaşındaki yıldız, ilk olarak "Gidip kusacağım" diyerek tepki veriyor.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım

Haberin Devamı

"KÜRESEL ÇEKİCİLİK MALİYETİ TELAFİ EDECEK"

Takımın nisan ayında İngiliz Futbol Ligi'ne yükselmesine vurgu yapan danışman Harvey, "Yaratmayı başardığımız küresel çekicilikten elde edilen değer, ek maliyetleri telafi edecek. İnsanlar Wrexham'ın değerini görecektir. İşte o zaman ek sponsorluk geliri elde edilebilir" sözleriyle ortak sahiplere güzel haberler de veriyor.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım

Rol aldığı filmler ile Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından olan, reklam anlaşmalarıyla da dikkat çeken Ryan Reynolds'ın, futbol takımı dışında bir alkol şirketi ortaklığı bulunuyor. Oyuncunun ayrıca tanışma sitesi, yapım ve pazarlama ajansı da var.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım

HOLYWOOD'UN POPÜLER ÇİFTİ

2011 yapımı 'Green Lantern' (Yeşil Fener) filminin setinde tanışan Ryan Reynolds ile Blalke Lively, 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Hollywood'un çok konuşulan çifti, geçtiğimiz şubat ayında dördüncü çocuklarının doğumuyla dördüncü kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Ryan Reynolds 12 milyon dolar kaybetti Gidip kusacağım