Cadde SABREDEN DERViŞ

SABREDEN DERViŞ

28.03.2011 - 02:47 | Son Güncellenme:

‘Victoria’s Secret’ meleklerinden Miranda Kerr’le evlenen ve bir de çocuğu olan Orlando Bloom mutluluk sırrını verdi: Sabır

SABREDEN DERViŞ

İngiliz aktör Orlando Bloom, bu aralar oldukça meşgul. ‘Karayip Korsanları’ serisinin dördüncü filminde Penelope Cruz tarafından ele geçirilen aktör, güzel aktrisin elinden kaçarak babalık görevine başladı. Japon tekstil markası Uniqlo’nun Charlize Theron’la yüzü olan Bloom, Boss’un yeni parfümünün de reklamlarında oynuyor. Aktör, bu koşuşturmanın arasında GQ dergisinin bu ayki sayısında küçük bir söyleşi yapmaya zaman da buldu. Oyuncu, hayata dair sevdiği şeylerden, Javier Bardem’in yeni saç modeline kadar her soruya içtenlikle cevap verdi.
Stil sahibi erkek: Her stil sahibi erkeğin kitaplığında Ayn Rand’ın ‘The Fountainhead’ eseri bulunmalı.
Rahat olmak: Eğer rahatsanız kendinize güveniniz artar. Bu da iyi bir stiliniz olmasına yardımcı olur.
En iyi giyinen İngiliz erkek: Jonathan Ross’un her zaman şık olduğunu düşünürüm.
En sevdiğim tatil yöresi: Bunu söyleyemem çünkü gizliliği kalmaz. Ama hayatla ilişkimin kesildiği herhangi bir yer olabilir. Telefon ya da internetin olmadığı... Afrika böyle bir şey için çok uygun. Benim kim olduğumun kimsenin umurunda olmadığı yerler...
Stil kahramanı: Steve McQueen. Sizce de çok ‘cool’ değil mi?
Şık ve ucuz giyinmenin en iyi yolu: İkinci el giysiler almak, iyi pazarlık yapmak ve eski tarz giyinmek. Oxfam’dan aldığım eski paltolar ve askeri kıyafetlerle iyi idare ettim. (Oxfam: Londra’nın her köşesinde saatlerinizi geçirebileceğiniz kadar çok kullanılmış kıyafet, aksesuar, kitap ve CD çeşidi sunan dükkanları olan yardım kuruluşu)
En kötü kıyafetim: Babamın omuzlarında çekilmiş bir fotoğrafım var. Üzerimde kot pantolon ve çiçekli tişörtle... Şirin bir fotoğraf ama kıyafetim korkunç.
Tarzımın en garip olduğu film: ‘Javier Bardem’in ‘No Country For Old Men’ filmindeki saç kesimini hatırlıyor musunuz? Karakteri gerçek yapan oydu. OK, pek güzel olduğu söylenemez ama insanları kendisine bu garip saç kesimi çekti.
Erkeklerin en çok yaptığı hata: En iyisi olmaya çalışmak.
Favori botlarım: Carpe Diem’den.
Takım elbise tarzı: Slim fit.
Çalışırken Johnny Depp’den öğrendiğim şey: Saygısızlık.

Haberin Devamı

SABREDEN DERViŞ

Bir ‘Vıctorıa’s Secret’ modeliyle flört etmek isteyene tavsiye: SABIR!

Parfüm: Hiçbir zaman parfüm adamı olmadım. Ama Boss markasıyla Orange Man adlı bir parfüm için birlikte çalıştık. Şimdi onu sıkmadan evden çıkmıyorum çünkü tüm gün üzerimde kalıyor. Parfüm insana daha önce fark etmediğim bir boyut katıyor.