Cadde Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

07.10.2020 - 17:26 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Sadakatsiz Derin karakterini Melis Sezen canlandırıyor. Peki Melis Sezen kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizide birçok isim oyuncu kadrosunda yer alıyor. Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veriyor. Peki Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı.Ardından Silivri’de Ali Solmaz Tiyatrosu’nda Cümbüş-ü Hospital adlı oyunda oynadı. Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.[1] 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

2017-18 yılları arasında Siyah İnci dizisinde "Ebru" karakterini canlandırdı. 2018 yılında sinemaya bağımsız filmlerle giriş yaptı. Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu.Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı.2019 yılında Leke dizisinde "Yasemin" karakteri ilk başrolü oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan "Deren" karakterini canlandırdı. 2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde "Beren" karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Sezen, 2019’da IMDB Starmetre listesinde ilk 100’e girmiştir. 2020 yılında İstanbul’un işgali, Meclis-i Mebûsan’ın dağıtılması, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara’da yeni bir meclisin kuruluş süreçlerini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm tarihi mini dizisinde başrol karakteri "Nazan" karakterini canlandırdı.