Cadde SADAKATSİZ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE! Sadakatsiz son bölümde Asya'dan Volkan'a büyük oyun!

SADAKATSİZ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE! Sadakatsiz son bölümde Asya'dan Volkan'a büyük oyun!

26.05.2022 - 13:52 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayımlanan ve ekrana gelen 60. bölüm ile final yapan Sadakatsiz dizisi final bölümde büyük sürprizler yaşandı. Derin ve Asya arasındaki gerilim iyice tırmanırken Derin yıllar önce uçurum kenarında yarım bıraktığı işi bitireceğini söyler ve Asya yeniden Derin'i kurtarır. Derin'in kendisini kurtarmaya gelmemesi yüzünden hapiashanede cezasını çeken Volkan olaylardan habersiz kurtarılmayı bekler. İşte Sadakatsiz 60. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve final bölümünde yaşananlar...

SADAKATSİZ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE Sadakatsiz son bölümde Asyadan Volkana büyük oyun

Sadakatsiz dizisi ekrana gelen final bölümü ile sürpriz bir sonla tamamlandı. Volkan'ın kendisinden ayrılmak istediğini söylemesinin ardından tutuklanan Volkan'ın sözlerinin ardından Derin sinir krizi geçirdi. Gönül, kızının tepkilerine anlam veremezken Gönül, kızının yeniden Volkan'ın peşine düşeceğini tahmin eder ve gidersen seni affetmem çıkışında bulunur. Derin ise annesine kendisinin de onu affetmeyeceğini söyler.

Haberin Devamı

Evden oldukça sinirli çıkan Derin yolda Asya'yı arar ve yıllar önce uçurumdan düştüklerinde her şeyin bitmesi gerektiğini söyler. Asya, Derin'in sağlıklı düşünemediğini bilir ve onun peşinden gider. Derin'i atlamak üzereyken kurtaran ve Asya , Volkan'ın aslında ikisini de sevmediğini söyledi. Hastaneye götürülen Derin klinikte tedavi görmeyi kabul etti. Onur, Asya'nın ikinci kez Derin'in hayatını kurtarmasına ilişkin Gönül şoke olur ve Asya'dan özür diler. Asya ve Derin arasında yaşanan ateşkes sonrası Volkan'olan şikayetini geri çeken Derin, Volkan'ın içeriden çıkmasını sağlar. Ali'nin mezuniyetinde soluğu alan Volkan kızının yanında Onur'u görünce deliye döner olay çıkarır. Asya ve Ali'nin olay çıkaran Volkan'a partiden uzaklaştırması Volkan'a ilk şok olurken ikinci şok Asya tarafından yapılır. Volkan'a onu sevmediğini söyleyen Asya yaşananların bir oyundan ibaret olduğunu kendisine söyler. Ali ile birlikte Tekirdağ'dan gideceklerini söyleyen Asya, Volkan'ın adeta yıkılmasına yol açar. Bu olayın ardından Sadakatsiz final bölümünde dizinin 20 yıl sonrası gösterildi. Büyüyen Ali ve Zeynep babasının mezarı başında göründü.

Haberin Devamı

 SADAKATSİZ 60. SON BÖLÜM FİNAL BÖLÜMÜ KESİNTİSİZ İZLE!