Cadde Sadakatsiz Melih ayrıldı mı, neden yok? Melih'i oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sadakatsiz Melih ayrıldı mı, neden yok? Melih'i oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli?

09.02.2022 - 20:05 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Ali İl, Melih karakteri ile ekrana geliyordu. Derin'in dayısı olarak dizideki yerini alan İl, aynı zamanda Bahar'ın da eşidir. Yeni bölümleriyle sevenlerini karşılayan Sadakatsiz'den Ali İl ayrıldı mı? Melih diziden neden ayrıldı?

Sadakatsiz Melih ayrıldı mı, neden yok Melihi oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli

Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda Melih rolü ile yer alan Ali İl'in kadrodan ayrılacağı öne sürülmüştü Ali İl'in hayat verdiği Melik Sadakatsiz'den ayrıldı mı? İşte, yanıtı...

Haberin Devamı

SADAKATSİZ MELİH DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Melih karakteri ile diziye dahil olan ve Bahar'ın eşini oynayan Ali İl'in, Birsen Altuntaş'ın haberine göre kadrodan ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ''Hikayeleri sona erdiği için dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.'' sözlerine yer verdi.

ALİ İL KİMDİR?

Ali İl, 16 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İ.Ü. Konservatuvar Tiyatro mezunudur. Böyle Bitmesin dizisinde Atilla'yı canlandıran İl, 2015 yılının Ocak ayında başlayan Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin rolünü canlandırdı. 2020 yılına Aşk 101'de Tuncay, 2021'da Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Melih karakterlerini canlandırdı.