Cadde Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu?

Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu?

20.04.2022 - 22:45 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in öğrendiklerinin ardından Volkan'ı göğsünden yaraladığı görülüyor. Gelişmenin ardından 'Volkan Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı ?' sorusu akıllara geldi. Caner Cindoruk'un dizideki akıbeti sorgulanıyor.

Sadakatsiz Volkan ölüyor mu Volkanı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi 57. yeni bölümü ile çarşamba akşamı dizi severlerin karşısına çıkıyor. Bölümün yayımlanan fragmanında Volkan'ın Asya'yı öptüğünü öğrenen Derin, bulduğu makasla eşi volkan'ı göğsünden yaralıyor. Peki, Volkan ölecek mi, Caner Cindoruk Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

VOLKAN ÖLÜYOR MU?

Sadakatsiz dizisi 57. yeni bölümü ile 20 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D'de seyircisi ile buluşuyor. Ancak dizinin yayımlanan fragmanında Derin, kocası Volkan'ın Aasya'yı öptüğünü şans eseri duyuyor ve makas ile onu yaralıyor. Volkan'a ne olacağı konusunda henüz bir açıklama bulunmasa da gerçekler yeni bölüm ekrana geldiğinde netleşecek.

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Cindoruk, 17 Nisan 1980 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk’tur. Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki kardeşi de oyuncu olan isim, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Amcası Erdal Cindoruk da tiyatro oyuncusudur.

Çukurova Üniversitesi 'den mezun oldu. İlk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı'ndaki Yusuf karakteri oldu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. On yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

Haberin Devamı

2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul’a geldi. 2006 yılında, Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı. 2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk, 2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. 2009 yazında başlayan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı.

2012 yılında Pandaların Hikayesi adlı tiyatro oyununda oynadı. 2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi’nin Gergedan Mevsimi filminde Yılmaz Erdoğan, Beren Saat ve Monica Bellucci’yle oynadı. 2013 yılında Aramızda Kalsın adlı dizide başrol oynadı. 2014 yılında Çalsın Sazlar adlı sinema filminde bulundu.

2015 yılında Dar Elbise adlı sinema filminde oynadı. Caner Cindoruk, İstanbulname adlı müzikalde Tulumbacı Eğrikapılı Ali rolünü canlandırmıştır.

2016 yılında yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un yaptığı Kor adlı sinema filminde Aslıhan Gürbüz ve Taner Birsel ile başrolleri paylaşan Caner Cindoruk, 2016 yılında Gizem Karaca ile başrolleri paylaştığı İstanbul Sokakları adlı dizide yer aldı.