Cadde Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.08.2021 - 07:33 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin çarşamba günleri zirveden düşmeyen dizisi Sadakatsiz'in yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken "Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorularına yanıt arıyor.

Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her çarşamba reyting rekorları kıran Sadakatsiz yaz mevsimi ile birlikte seozn finali yapmıştı. Eylül ayı yani dizi sezonuna çok az bir süre kala dizinin yeni sezon tarihi de araştırılmaya başlandı. Sıklıkla "Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusuna cevap aranıyor.

Haberin Devamı

SADAKATSİZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadakatsiz'in ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan bir duyuru gelmedi. Dizinin yeni sezonunun eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor!