Cadde Sadakatsiz'de Asya ile Volkan'ı kim gördü? 'Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun'

Sadakatsiz'de Asya ile Volkan'ı kim gördü? 'Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun'

07.04.2022 - 07:36 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 6 Nisan Çarşamba akşamı 55’inci bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı diziye; Derin’in itirafı sonrası zor duruma düşen Asya’nın yeni hamlesi ve Volkan’ın eski eşine olan zaafına yenik düşmesi damga vurdu. Final sahnesinde yakınlaşan Asya ve Volkan’ı kimin gördüğü ise merak konusu oldu. İşte 'Sadakatsiz' son bölümde yaşananlar…

Sadakatsizde Asya ile Volkanı kim gördü Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun

BBC'nin Bafta Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan ‘Sadakatsiz’ çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. 6 Nisan akşamı 55’inci bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz' dizisine; Derin ile Asya arasında kalan Volkan’ın yaşadığı ikilem ve Asya’nın intikamı için yaptığı yeni plan damga vurdu. 

Haberin Devamı

VOLKAN, DERYA'DAN HESAP SORDU
'Sadakatsiz' son bölümde; Derin’in itirafı sonrası Sapanca’dan ayrılan Volkan, herkesten uzaklaşmak için telefonunu kapatıp Derya’ya gitti. Arkadaşına Asya’nın kendisine oyun oynayıp oynamadığını soran ve gözyaşlarına boğulan Volkan, onu da tehdit etti. Ardından da Onur’un evine gidip onunla yüzleşti.

Sadakatsizde Asya ile Volkanı kim gördü Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun

Kocasının peşinden giden Derin, her şeyin bittiğini düşünürken; Gönül, kızına beklemesini tembih etti. Ertesi gün Sapanca’dan dönen Asya ise Derin’in kendisine gelip kocasını sormasının üzerine Volkan’ı annesinin evinde buldu. İntikam planının bozulmasını istemeyen Asya, eski eşine yalanlar söyleyerek onun kafasını karıştırdı.

DERİN, İPLERİ ELİNE ALDI
Sonrasında Derya’ya giden Asya, Volkan’ın ona gidip ağladığını öğrenince; ‘Volkan hemen Derin’e koşacak göreceksin’ dedi. Derya ona inanmasa da sahile gidip beklemeye başladılar. Bu sırada Volkan’la buluşan Selçuk, onun yanına gitmeden Derin’e kocasını bulduğunu söyledi. Hemen onların yanına giden Derin, Asya’nın ikisine de oyun oynadığını belirtti ve barıştılar. Asya ile olanları izleyen Derya ise arkadaşının bir kez daha haklı çıkmasına şaştı kaldı.

Sadakatsizde Asya ile Volkanı kim gördü Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun

Haberin Devamı

Asya'yla görüşmeme kararı alan Volkan, ertesi gün Derya’yı görmeye hastaneye gitti. Tam konuşurlarken içeri giren Asya’yı da odadan yolladı ve onu görmek istemediğini söyledi. Sonrasında gelen Derin, bu konuda Asya’nın üzerine gitti. Çok kızan Asya da Derya’yı arayıp, akşam çok eğleneceklerini ifade etti.

ASYA'DAN HIRSIZLIK OYUNU
Ali’nin babasının evine gitmesini fırsat bilen Asya, akşam eve gidince her yeri dağıtarak, içeri hırsız girdiği izlenimi yarattı. Sonrasında da Volkan’ın aldığı gerdanlığı Derya’ya verdi ve ona Volkan’ı aramasını söyledi. Eve hırsız girdiğini duyar duymaz soluğu Asya’nın evinde alan Volkan, Derin’e de Selçuk’la buluşacağı yalanını söyledi. Yakalanmamak için de arabasını Selçuk'un restoranının önüne yolladı. 

Sadakatsizde Asya ile Volkanı kim gördü Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun

TEHLİKELİ YAKINLAŞMA
Asya’nın evine gidince gerdanlık konusunda üzüldüğünü duyan Volkan, eski eşinin kendisini istememesine içerledi. Derya’nın gidişiyle Asya ile yüzleşen Volkan, hem ona haksızlık ettiğine inandı hem de ondan özür diledi. Asya’ya dokunmayı çok özlediğini söyleyen Volkan, onu öptü. Kendini hızlıca geri çeken Asya da “Bunu hem kendime hem sana yapamam. Evlisin, Derin’den boşanmadan olmaz” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Derin ve Ali de Asya’nın evinin önüne geldi. İkilinin yakınlaştığı anları kimin gördüğü merak konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları; Asya ve Volkan'ı görenin sadece Ali olduğunu düşünürken bazıları da Derin'in de gördüğünü düşündüğünü belirtti.

"ASLA DEĞİMEYEN VOLKAN KURALI..."
Öte yandan yaptığı planlarla herkesi şaşırtan Asya’ya ve hep oyuna gelen Volkan’a yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz' son bölüme gelen yorumlardan bazıları…

'Volkan sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun', 'Asla değişmeyen Volki Tolki kuralı, ikisini de aynı anda seviyor', 'Asya hırsız seni görse şoka girerdi', 'Melek gibi kadını şeytana çeviren hayat bize neler yapmaz', 'Asya meydan okumaya devam ediyor', 'Tam dedim Volkan akıllandı, intikam alacak Asya'dan. Kadına 'özür dilerim' diyor şu an', 'Asya bitti demeden biter mi sandın?', 'Volkan çok güzel oyuna geldi'

Sadakatsizde Asya ile Volkanı kim gördü Sen başına gelen her şeyi hak ediyorsun

Haberin Devamı

'Asya ne yapıyorsun beynim yandı', 'Asya aldatsa yakalanmazmış. Ben bu kadar profesyonel yalan söyleyeni görmedim. Volkan'ı dokuz kez cebinden çıkarır', 'Bu arada Asya çok iyi yalan söylüyor. Her şeyi bilen ben bile inanıyordum neredeyse', 'Asya sağlıklı bir ruh haline sahip değil', 'Asya'nın Volkan'dan daha profesyonel yalan söylemesi gerçeği'