Cadde Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı?

Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı?

16.02.2022 - 21:08 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Yeliz Kuvancı'nın hayat verdiği Bahar karakteri izleyen tarafından çok sevildi. Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde Yeliz Kuvancı'ın dizi kadrosundan ayrılacağı öne sürülmüştü. Peki, Sadakatsiz Bahar neden diziden ayrılıyor?

Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok Baharı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta çarşamba akşamı yeni bölümleri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizide Bahar karakterine can veren Yeliz Kuvancı'nın kadrodan ayrılacağı iddia edildi. İşte, Sadakatsiz'in Bahar'ı hakkında son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

SADAKATSİZ BAHAR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizisi Sadakatsiz'de Asya ve Volkan'ın yakın arkadaşı olan Bahar'ın dizi kadrosundan ayrılacağı yazıldı. Birsen Altuntaş'ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz'den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ''Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.'' dedi.

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Kuvancı, 28 Şubat 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, asıl çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı.

2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. TRT 1'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı.