13.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:
Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, ‘şeker ve tuzu azalt, hayatı uzat’ sloganıyla sağlıklı atıştırmalıklar hazırlandı.
Bekiroğlu, “Aslında halen beslenme bölümü öğrencisiyim. Bunu çok kimse bilmez mutfakta iyi değilimdir ama sağlıklı beslenme konusundaki bilgilerimle iyi yaşadığımı söyleyebilirim” dedi. Sağlıklı yaşamı hayat felsefesi haline getirdiğini söyleyen Erturan ise, “Kendi yoğurdunu ve peynirini yapan biriyim. Şimdi de peynir yapmaya başladım. Unsuz, glutensiz kurabiyeler, siyah fasülyeden kekler... Epey üretkenim” şeklinde konuştu. SEÇKİN ŞENVARDAR