Cadde Sahnede 19 Mayıs coşkusu!

Sahnede 19 Mayıs coşkusu!

21.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sanat dünyasının ünlü isimleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda hayranlarıyla buluşarak, şenlik havası yaşattı.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Ünlü şarkıcılar da çeşitli şehirlerdeki konserleriyle, bayram havasını sevenleriyle birlikte soludu. Tanınmış simaların güne özel oluşturdukları repertuvarlarındaki şarkılarına, dinleyiciler Türk bayraklarıyla hep bir ağızdan eşlik etti.

Haberin Devamı

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Hadise şov

Hadise, İBB’nin Maltepe’de düzenlediği organizasyonda muhteşem bir şova imza attı. Şarkıcı, 40 dansçısı ve hareketli parçalarıyla, dinleyicilerini bir an olsun yerinde oturtmadı. Hadise’ye bazı şarkılarında Murda da eşlik etti.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Süperstar izdihamı!

Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi konserlerinde, hayranlarıyla buluştu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sevincini sevenleriyle kutlayan sanatçı, aralıksız 2.5 saat sergilediği performansıyla, dinleyenleri mest etti. İstanbul Boğazı’nın Türk bayraklarıyla kırmızı-beyaza büründüğü gecede, Pekkan’ın ‘10. Yıl Marşı’nı seslendirmesiyle coşku doruğa çıktı.

Haberin Devamı

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Göz doldurdu

İrem Derici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Avcılar Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda şarkı söyledi. Yoğun ilgi göre konserde sanatçı, sahne kostümü ve enerjisiyle göz doldurdu.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Farklı tarz

Sıla, ABB tarafından Atatürk Orman Çiftliği’nde gerçekleşen konserinde, günün anlamına uygun özel tasarlanan kostümüyle dikkat çekti. Sanatçının binlerce hayranı, sevdikleri şarkılarla bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Beğeni kazandı

Melek Mosso, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Meydanı’nda bayram coşkusunu zirveye taşıdı. Binlerce dinleyicisiyle buluşan şarkıcı, güne özel repertuvarıyla beğeni kazandı. Mosso, sevenlerinin isteği üzerine iki kere bis yaptı.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Kızıl Gülşen

Gülşen, Antalya’da sevdiklerinin karşısına çıktı. Yağmura rağmen yaklaşık 200 bin kişi, Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Şarkıcı, kızıl saçı ve mor Versace kıyafetiyle hayranlarının beğenisini kazandı. Gülşen, “Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti... Ne mutlu Türküm diyene!” mesajıyla uzun süre alkış aldı.

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

‘Saygıyla anıyoruz’

Buray, Çorlu Cumhuriyet Meydanı’ndaki performansıyla uzun süre alkış aldı. Şarkıcı, “Bu günleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahnede 19 Mayıs coşkusu

Porsuk Çayı’nda fener alayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Eskişehir’deki Porsuk Çayı’nda gondol ve teknelerle düzenlenen fener alayı geceyi aydınlattı. Binlerce kişi, alayın gelişini marşlar eşliğinde bekledi. Konuklar, geçişi cep telefonlarıyla kaydederek, görüntüleri sosyal medyada bol bol paylaştı.