Cadde Sahneler şenlendi

Sahneler şenlendi

05.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ülkemizde koronavirüs yasaklarının kalkmasının ardından müzik dünyası hareketlendi. Özellikle yazlık yerlerde eğlence kaldığı yerden devam etti

Sahneler şenlendi

Gülşen, Süper Lig, Kadın Futbol ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş’ın Ankara’daki kutlamasındaydı. Congresium Teras’ta 19.03’de başlayan ‘Şampiyon Sensin’ organizasyonunda 3 bin taraftara seslenen sanatçı, “Bu yıpratıcı süreçle mücadele eden herkes şampiyon bence...” sözleriyle alkış aldı.

Haberin Devamı

Başka bir Simge!

Simge Sağın, Musa Göçmen yönetiminde senfonik orkestra konseri ile Antalyalıları mest etti. Babil Sanat organizasyonuyla, Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan şarkıcı, biletleri tükenen konserinde parçaları ve şovlarıyla tam not aldı. Kıyafetleri ve fiziğiyle de göz kamaştıran Simge, “Yoğun ilgiye çok teşekkür ederim. Bu alkışlar doğru yolda olduğumun göstergesidir” dedi.

Açılışı Bursa’da yaptı

Merve Özbey, Bursa’da, Makara Bademli’de konser verdi. Sevilen eserleri ve enerjisiyle dikkat çeken şarkıcı, hafta boyunca Çeşme, Balıkesir, Ankara ve Bodrum’da sahne alacak.

Gönülleri fethetti

Redd, Trump Sahne’de sevenleriyle buluştu. İki saat sahnede kalan grup, “Nihayet bir aradayız. Sizleri çok özlemişiz. Canlı şarkı söylemek ayrı bir keyif” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

‘Şarkı söylemeyi unuttuk’

Cenk Eren, önceki akşam Günay Restaurant’da sahne aldı. ‘Repertuvar’ albüm serisine Barış Manço şarkılarıyla programına başlayan sanatçı, “Pandemiden dolayı şarkı söylemeyi unuttuk, bizi biraz alkışlar mısınız?” sözleriyle, misafirlerine takıldı.

‘Dizlerim titriyor’

Fatih Ürek, 10 aylık sahne orucunu Yalıkavak Mücver Restaurant’ta bozdu. Tanju Babacan imzalı bir kıyafet giyen şarkıcı, “Bu gece kendimi ilk defa sahneye çıkıyormuş gibi hissediyorum. Dizlerim tir tir titriyor” dedi.

Ceket totemi

Deha Bilimlier, Yalıkavak’taki Pandemi Restaurant’ta seyirci karşısındaydı. Beyaz ceket giyen sanatçı, “Hayatımızda bembeyaz bir sayfa açalım istedim. Totem yaptım” şeklinde konuştu.

Yeniden doğmuş gibi...

Metin Arolat, Türkbükü’ndeki Üzüm Kızı Restaurant’da yeni sezona “Merhaba” dedi. Sanatçı, “Sekiz aydır sahnelere ve size hasretiz. Bu gece çok özel... Yeniden doğmuş gibi hissediyoruz” ifadelerini kullandı.