Cadde Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim!

Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim!

13.09.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Bodrum konserinde sahneye şortla çıktığı için sosyal medyada olumsuz yorumlar alan Mahsun Kırmızıgül, bir ay sonra sessizliğini bozdu. "Dinleyicilerim bir daha sahneye çıkmam için ortalığı adeta yıktı" diyen sanatçı, sevenlerime bir kez olsun saygısızlık yapmadığını vurguladı.

Mahsun Kırmızıgül'ün sahnede şort giymesi eleştirileri beraberinde getirdi. Ünlü şarkıcı, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından açıklama yaptı. Konser sonrası hayranlarının ısrarı üzerine sahneye çıktığını dile getiren Kırmızıgül, sevenlerine saygısızlık yapmadığını söyledi.

Haberin Devamı

VİDEOLU YANIT

Kırmızıgül, konser sonrası sahneye şortla çıktığı için seyircilere "Siz beni yaktınız. Şimdi 'şortla sahneye çıkmış' diyecekler" dediği anın görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı ve eleştirilere cevap verdi.

Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim

"ÜSTÜMÜ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ISRARLA TEKRAR SAHNEYE ÇAĞIRDILAR"

Sosyal medyada yaklaşık bir ay önce sahnede şort giymemle ilgili şimdilerde eleştiriler yapılıyor. Olay şöyle oldu; Bodrum Günay sahnesinde program bitince sahneden indim ve üstümdeki sahne kostümlerimi günlük giydiğim kıyafetlerle değiştirdim. Yaklaşık 8-10 dakika sonra kulisin arka kapısından çıkarken, mekanı hınca hınç dolduran değerli dinleyicilerim bir daha çıkmam için ortalığı adeta yıktığını gördüm. Seyircinin beni tekrar sahneye çağırdığını duyar duymaz, üstüme bir ceketi son anda giyerek tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldım.

Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül: Özür diledim

54 yaşındaki sanatçı, "Dinleyicilerden de giydiğim kıyafetimden dolayı özür diledim. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben dinleyenlerime, beni seven canlarıma sanat hayatım boyunca bir kez olsun saygısızlık yapmadım. İdda ediyorum benim kadar dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı yok bu alemde. Bu da böyle biline" ifadelerini kullandı.