10.10.2013 - 19:39 | Son Güncellenme:
Yapımcılığını Sami Dündar’ın yaptığı, Evrim Kanpolat’ın senaryosunu yazıp, Erhan Kozan’ın yönettiği ve başrollerini Miray Akay, Melisa Celayir, Tunç Oral ve Burçin Terzioğlu’nun paylaştığı “Halam Geldi” adlı film, çocuk gelinlerin dramını anlatıyor. Filmin 13 yaşındaki başrol oyuncusu, ‘Reyhan’ı canlandıran Miray Akay, “Bizim yaşımız evliliğe uymuyor, bizler evcilik oynamak istiyoruz. Bizler daha küçüğüz. Töre için gelin olunmaz. Senaryoyu okuduğumda da ağladım. Psikolojik olarak rolü oynarken çok etkilendim” dedi.
Reyhan’ın annesini oynayan Burçin Terzioğlu, ise, “Böyle bir şey sizin başınıza gelse ne olurdu?” sorusuna “Ben anne olsaydım böyle bir şey olmazdı büyük ihtimalle” yanıtını verdi.
Destek verdi
Halil Sezai, filme destek için Antalya’ya giden ünlülerdendi. Yeni filminin iki ay içerisinde gösterime gireceğini söyleyen Sezai, bir başka projesiyle önümüzdeki yıl festivale katılacağını söyledi. Filmin yapımcılığını da üstlenecek şarkıcı, “Yapımcı olmak zor iş, önüne gelen herkes para istiyor” diyerek dert yandı.
SERCAN KISMET