Cadde Samar Dadgar kimdir kaç yaşında? Özcan Deniz sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklif etti!

Samar Dadgar kimdir kaç yaşında? Özcan Deniz sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklif etti!

28.04.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Özcan Deniz'in evlilik teklifi ettiği İran'lı yeni sevgilisi Samar Dadgar hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. İranlı modacı Samar Dadgar Özcan Deniz ile romantik anlarını içeren bir video paylaştı ve "Hediye gibi geldin hoş geldin" yazarak sevgilisi Özcan Deniz'i etiketledi. Peki Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar kimdir?

Samar Dadgar kimdir kaç yaşında Özcan Deniz sevgilisi Samar Dadgara evlilik teklif etti

Samar Dadgar, Özcan Deniz ile romantik anlarını video ile paylaşarak "Hediye gibi geldin hoş geldin" yazarak Özcan Deniz'i etiketledi. Paylaşımın ardından evlilik teklifi ettiği İranlı modacı Samar Dadgar kimdir sorusu magazin gündemini takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı.

Haberin Devamı

SAMAR DADGAR KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

İranlı moda tasarımcısı olan Samar Dadgar 27 yaşında! Haziran 2019'da Feyza Aktan'dan boşanan Özcan Deniz geçtiğimiz yıl Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin geçtiğimiz yıl içerisinde tanıştığı iddia edildi.

Özcan Deniz İranlı modacı sevgilisine aşkını bu sözlerle itiraf etmişti; Tam "kaybettim" dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, Baharsın, Denizsin, Kumsalsın...Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın...İyi ki de "inatsın",sabırsın. Onca "yok"luğa sahiplerin arasında nadide bir "VAR"SIN..

Samar Dadgar kimdir kaç yaşında Özcan Deniz sevgilisi Samar Dadgara evlilik teklif etti