Cadde San Andreas Fayı filmi konusu nedir? San Andreas Fayı filmi oyuncu kadrosu kimlerdir?

San Andreas Fayı filmi konusu nedir? San Andreas Fayı filmi oyuncu kadrosu kimlerdir?

02.09.2020 - 19:46 | Son Güncellenme:

San Andreas Fayı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Son yılların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Dwayne Johnson ve Carla Gugino'nun başrollerini üstlendiği filmle ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte San Andreas Fayı filmi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler...

San Andreas Fayı filmi konusu nedir San Andreas Fayı filmi oyuncu kadrosu kimlerdir

Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın son yıllardaki en sevilen filmlerinden biri olan San Andreas Fayı, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dwayne Johnson'ın başrolünü güzel oyuncu Carla Gugino ile paylaştığı film 2015 yılında çekildi. İşte filmin konusu ile ilgili bilgiler...

SAN ANDREAS FAYI KONUSU NEDİR?

California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.

Haberin Devamı

Kötü şöhreti ile bilinen San Andreas Fayı’nın kırılması ile 9 şiddetindeki bir depremle Kaliforniya sallanır. Bir arama kurtarma pilotu ve artık araları pek de iyi olmayan eşi, Los Angeles’tan San Francisco’ya, kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar. Ancak, kuzeye yaptıkları bu tehlikeli yolculuk, henüz sadece bir başlangıçtır. Ve ne zaman en kötüsü artık bitti diye düşünseler, daha da kötüsü başlamaktadır.

New Line Cinema ve Village Roadshow Pictures'ın yapımcılığında, Dwayne Johnson'ın başrolünde oynadığı filmin yönetmeni Brad Peyton, yapımcısı ise Beau Flynn.

SAN ANDREAS FAYI OYUNCULAR KİMLER?

Dwayne Johnson
Rolü : Ray
Carla Gugino
Rolü : Emma
Alexandra Daddario
Rolü : Blake
Ioan Gruffudd
Rolü : Daniel Riddick
Archie Panjabi
Rolü : Serena
Paul Giamatti
Rolü : Lawrence
Hugo Johnstone-Burt
Rolü : Ben
Art Parkinson
Rolü : Ollie