Cadde Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayra'nın deniz eğlencesi!

Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayra'nın deniz eğlencesi!

18.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Bir dönem 'İşte Benim Stilim' adlı yarışmada boy gösteren şarkıcı Aslı Zen, hem iş hem tatil için Bodrum'a gitti. Bardakçı Koyu'nda objektiflere yansıyan Zen, akşamki sahnesinde önce 12 yaşındaki kızı Mayra ile denizin tadını çıkardı.

Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayranın deniz eğlencesi

2017 yılında nikah masasına oturduğu Bilal Yıldız ile 2019 yılında boşanma kararı alan Aslı Zen, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı. Ünlü şarkıcı, "Eşimin gideli 10 – 12 gün oldu. Benim size gösterdiğim 15 saniyelik videolarla karakter analizi yapamazsınız. Ben eşim ya da yanımdaki insanların en mutlu, en komik anlarını paylaşıyorum. Orada gördüğünüz her şey gerçek değil. Bana kızıyorlar ‘neden gül gibi adamı bıraktın?’ Ben bırakmadım. O kaçtı" dedi.

Haberin Devamı

"EŞİM, BENİ; 'EĞLENCELİ DEĞİLSİN' DEYİP TERK ETTİ"

Bir çocuk annesi Zen sözlerine; "Ben yapamayacağım, sen artık hiç eğlenceli biri değilsin’ dedi. Ve gitti. Her şey güzeldi, Mayra ve ben güzel bir projeymişiz onun için. Bunu fark edince onu sıkıştırdım ve o kaçtı" diye devam etmişti.

Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayranın deniz eğlencesi

Bu açıklamasından aylar sonra Yıldız ile ilişkisine ikinci bir şans veren Aslı Zen, barıştıklarını; "Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır" notunu düştüğü paylaşımla duyurmuştu. Ancak ikili, kısa bür süre sonra yollarını ayırmıştı.

KIZIYLA BODRUM'DA

2009-2015 yılları arasında evli kaldığı Okan Karabulut'tan 12 yaşında Mayra Esma adında bir kızı olan ünlü şarkıcı, iç için gittiği Bodrum'da; yaz sezonunu açtı. Zen ve kızı, deniz ve güneşin tadını da çıkardı.

Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayranın deniz eğlencesi

Haberin Devamı

ANNE-KIZIN DENİZ KEYFİ

Bodrum Bardakçı Koyu'nda kızı Mayra ile objektiflere yansıyan Aslı Zen, akşamki sahnesinden önce denizde kızı ile birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Anne-kız suda sürekli birbirleriyle oyun oynayarak güzel vakit geçirdiler.

GÜNDÜZ SAHİL, AKŞAM SAHNE

Akşam da sevenleriyle buluşan Aslı Zen, sahneye pembe ışıltılı bir elbise ile çıktı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ünlü şarkıcının verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayranın deniz eğlencesi

Yazarlar