Geri Dön

Berkay Şahin albümleri | Şarkıcı Berkay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Berkay Şahin kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Berkay Şahin olarak öne çıkıyor. Kariyerindeki ilk albümünü 2010 yılında çıkaran Berkay Şahin 2006 yılında Özlem Ada ile evlendi. İşte Berkay Şahin albümleri ve hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...

Berkay Şahin albümleri | Şarkıcı Berkay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Şarkıcı Berkay kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen İbo Show konukları arasında yer alan Şarkıcı Berkay, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 2009 yılında İstanbul'a taşınan ve albüm çalışmalarına başlayan Şarkıcı Berkay ilk albümünü 2010 yılında çıkardı. İşte Şarkıcı Berkay hakkında bilinmeyenler...

ŞARKICI BERKAY KİMDİR?

Arhavi, Artvinli bir ailenin çocuğu olarak Ankara'da doğdu. 1996 yılından beri ailesiyle beraber İzmir'de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, ÇeşmeKuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

2016 yılında manken Özlem Ada ile evlendi. Ekim 2018 tarihinde bir barda futbolcu Arda Turan tarafından darp edildi. İkilinin kavga ve hastane görüntüleri basında geniş yer buldu. 2020 yılında verdiği bir röportajda hayatında birçok yoksulluk çektiğini ve bütün pizza yiyemediğini söylemiştir.

Diskografi

Stüdyo albümleri

Ele İnat (2010, Poll Production)
Aşk Melekleri (2014, Avrupa Müzik)
Benim Hikayem (2015, Avrupa Müzik)
Arabest (2016, Avrupa Müzik)
Yansıma (2017, Avrupa Müzik)
İz (2019, Avrupa Müzik)

Single'ları

Aşk Sadece (2012, Poll Production)
Doksana Bir Kala (2013, Poll Production)
Uygun Adım (2016, Avrupa Müzik)
Ey Aşk (2017, Avrupa Müzik)
Ben Sadece (2018, Avrupa Müzik)
İsyanlardayım (Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar, Vol. 2) (2018, Poll Production)
Deliler (2019, Avrupa Müzik)
Deli Et Beni (2019, Avrupa Müzik)
İki Hece (2019, Avrupa Müzik)
Kırgınım Ona (2020, Avrupa Müzik)

 

Magazin Haberleri Bülteni (23 Haziran 2021)İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
Cadde Yazarları

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet