Cadde Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yeliz'in Özcan Deniz açıklaması konuşuluyor...

Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yeliz'in Özcan Deniz açıklaması konuşuluyor...

28.04.2021 - 11:20 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Yeliz, Armağan Çağlayan'ın YouTube programı 'Dur Bi Dinle'ye konuk olarak katıldı. Yeliz, programda Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile ilgili konuştu. Yeliz'in yaşamı magazin gündeminde araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında?

Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında Yelizin Özcan Deniz açıklaması konuşuluyor...

Yeliz'in hayatı merak ediliyor. Şarkıcı Yeliz, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' pğrogramında Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile ilgili konuştu. Hayatı ile ilgili detayları program anlatan Yeliz'in biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

YELİZ KİMDİR?

Fatma Yeliz Eker veya kısaca Yeliz, 12 Aralık 1957 tarihinde doğdu.

İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladı. 1975 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali'nde ikinci olan Yeliz, yarışmadan sonra yayınlanan 45'likleri ile Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri olmuştur. Bir tarafında "Bu Ne Dünya" diğer tarafında "Yalan" isimli şarkıların yer aldığı 45'liği dönemin en çok satan plağı olur. 1978'den 1988'e kadar arabesk ve fantezi müzik dalında çalışmalar yapan ve pop müziğe döndüğü 1992 albümü "Haklıydın" sonrasında müzik hayatına bir süre ara veren Yeliz, 2007 yılında "Haykırdım Sessizce" isimli albümü ile müziğe geri dönmüştür.