Cadde şarkıcılar yeni yıla hazır

şarkıcılar yeni yıla hazır

29.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

31 Aralık gecesi birçok sanatçı sahnede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanırken, yeni yılı evinde karşılayacak olanlar için de televizyon kanalları özel programlarıyla reyting savaşı verecek

şarkıcılar yeni yıla hazır

Yılbaşının en büyük konserlerinden biri, 90’lı yıllarda Tarabya’daki sahne performanslarıyla efsane olan Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen üçlüsü olacak. İstanbul Suada Club’da sevenleriyle bulaşacak olan üçlü nostalji yaşatacak. Kıbrıs’taki Merit Oteller ziniciri ortak konserle yeni yıla, “Merhaba” diyecek. Merit Royal Hotel, Merit Crystal Cove Hotel ve Merit Royal Premium Hotel organizasyonunda Ziynet Sali sahnede olacak. Merit Park Hotel’de ise Ferhat Göçer, coşturacak. Hülya Avşar ve Cenk Eren ikilisi İstanbul’daki Hotel Pullman Airport and Convention Center’da sahne alacak. Kıbrıs’daki Nuh’un Gemisi’nde ise ‘Kuzey’in Oğlu’ lakaplı Volkan Konak rüzgarı esecek. İki bin 500 kişiyle 2017 yılını karşılayacak Konak, şarkılarının yanı sıra esprileriyle de hayranlarını güldürecek.

Haberin Devamı

Yeni yılın şovu Hande’den

Pendik’teki The Green Park Hotel’de Hande Yener, müthiş bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Eğlencenin zirve yapacağı gecede şarkıcı, üç ayrı kostüm giyecek. Yener için, komple led ışıklarla kaplı yeni bir sahne hazırlandı. Şarkıcının bu yılbaşı konserinde ise bugüne kadar görmediğimiz farklı bir dans şovu ve koreografi hazırlayarak hayranlarına sürpriz yapacak.

Kanallarda reyting savaşı

Televizyon ekranlarında ise geceye şarkıcılar damga vuracak. Tarkan 600 bin TL aldığı bant çekimiyle ‘Ahde Vefa’ albümündeki Türk sanat müziği şarkılarıyla Star TV’de olacak. TV 8’de, jüri üyelerinin Sibel Can, Hadise, Murat Boz ve Gökhan - Hakan Özoğuz kardeşlerin olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına ünlü isimler katılarak şarkı söyleyecek ve eğlenceli anlara imza atacak. Ünlü isimlerin yarışacağı ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ programında ise Bülent Ersoy fenomen parçalarını seslendirecek. Kral Pop TV’de ise Sıla rüzgarı esecek. 13 şarkıcıyla özel bir konser verecek olan Sıla, ayrıca özel bir röportajla hayatının bilinmeyenlerini, dönüm noktalarını, şarkılarının hikayelerini programın sunucusu Gökhan Çınar’a anlatacak. Show TV’de ise ‘Güldüy Güldüy Show’ ve ardından Ali Sunal’ın yönetiminde ‘Güldür Güldür Show’ yılbaşında ekran başında olanları eğlendirecek.

Haberin Devamı

Birden fazla yerde sahnedeler

Bazı sanatçılar ise yeni yılda birden fazla konser vermeye hazırlanıyor. Demet Akalın ve Murat Dalkılıç Azerbaycan’daki Bakü Olimpiyat Stadı’nda vereceği konserden sonra özel uçakla İstanbul’a gelecek. Dalkılıç, İstanbul’da Sibel Can’la Wow Convention Hotel’de hayranlarının karşısına çıkacak. Akalın ise Bakü’den sonra Etiler’de Sahne İstanbul’da olacak. Sinan Akçıl ise Almanya’da üç farklı yerde sahneye çıkacak. Stuttgart şehrinde geceye başlayacak olan şarkıcı ardından Ulm, daha sonra ise Augsburg’da sevenleriyle buluşacak.

Kim, nerede sahneye çıkacak?

- Mustafa Ceceli: Kıbrıs Skull King Oscar Hotel
- Aslı Hünel: Afyon NG Hotel
- Gökhan Tepe: Sapanca NG Hotel
- Linet: Kıbrıs Malpas Otel
- Funda Arar: Kıbrıs The Savoy Ottoman Palace
- Bengü: İstanbul Hilton Hotel
- Ebru Gündeş: İstanbul Günay Restaurant
- Bülent Ersoy: Afyonkarahisar May Thermal
- Gülben Ergen: Kıbrıs Acapulco Resort Convention
- Muazzez Ersoy: Kıbrıs Kaya Artemis Hotel
- Hakan Altun: Lords Palace Otel
- Serkan Kaya: Grand Pasha Girne Hotel