Cadde Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konuklar kim? Şarkılar Bizi Söyler hangi gün, ne zaman?

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konuklar kim? Şarkılar Bizi Söyler hangi gün, ne zaman?

25.03.2021 - 19:17 | Son Güncellenme:

Son dönemin eğlenceli programlarından Şarkılar Bizi Söyler tüm hızıyla devam diyor. Müzik şöleni yaşatan programın 5. yeni bölümü merakla bekleniyor. Geçtiğimiz hafta birbirinden başarılı konukları ile ekrana gelmişti. Şarkılar Bizi Söyler 5. bölüm konukları ise gündemde yer alıyor. Şarkılar Bizi Söyler 5. yeni bölüm detayları...

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konuklar kim Şarkılar Bizi Söyler hangi gün, ne zaman

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta farklı bir sanatçının şarkılarını tema ediniyor. konuklarla birlikte o sanatçının şarkıları seslendiriliyor ve keyifli sohbetler ediliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Şarkılar Bizi Söyler hangi günler yayımlanıyor?

Haberin Devamı

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER HANGİ GÜN?

Bambaşka konuklarla Kanal D'de izleyiciler karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici sunumuyla keyifli dakikalar yaşatıyor. Sevilen program her perşembe saat 20:00'de yayımlanıyor. 

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BU HAFTAKİ KONUKLARI

Her bölüm farklı bir sanatçının şarkılarının konu edinildiği programda 25 Mart teması ise Zeki Müren şarkıları oldu. Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümde konuk olacak isimler de Cem Yılmaz ve Zafer Algöz.