Cadde Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

18.07.2022 - 09:06 | Son Güncellenme:

Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Seda Bakan, yaz aylarının tadını çıkarıyor. Müzisyen eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile Bodrum'a giden ünlü oyuncu, önceki gün Ortakent’teki halk plajında görüntülendi. Ailesiyle keyifli bir gün geçiren Bakan'ın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2019’da kızı Leyla’yı kucağına alan oyuncu Seda Bakan, birkaç ay önce ikinci kez anne olacağını müjdelemişti. Sosyal medya hesabından güzel haberi takipçileriyle paylaşan oyuncu, gönderisine; "Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"İKİNCİ ÇOCUĞU İSTİYORDUM"

36 yaşındaki oyuncu, hamileliği ile ilgili; "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" açıklamasını yapmıştı. Bakan, "Ailemi biraz daha genişletmek istedim. Ama kızım dünyaya gelince, artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım" demişti.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

"10 KİLO ALDIM"

Heyecanı günden güne artan ve zaman zaman büyüyen karnını takipçileriyle paylaşan Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda Bebek trafiğinde objektiflere yansımıştı. İkinci hamileliğinin altıncı ayını geride bırakan ünlü oyuncu, "Hamilelik süreci nasıl gidiyor? sorusunu yanıtlamıştı.

"Hamilelik çok güzel gidiyor” diyen Seda Bakan, doğacak bebeklerinin ismini henüz bulamadıklarını söylemişti. 10 kilo aldığını belirten oyuncu, "İlk hamileliğimde 30 kilo almıştım ama şimdi o kadar almayı düşünmüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

Haberin Devamı

SEDA'DAN YENİ POZLAR

Geçtiğimiz haftalarda siyah uzun, pencere detaylı elbisesiyle poz veren Seda Bakan, bu kareleri takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağarken, karnının iyice büyümesi dikkatlerden kaçmamıştı.

AİLECE HALK PLAJINDA

Şimdilerde sıcak yaz günlerinin tadını çıkaran Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile Bodrum'a gitti. Yedi aylık hamile olan güzel oyuncu, geçtiğimiz gün Ortakent’teki halk plajında objektiflere yansıdı.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında

İkinci kez anne olacak olan Seda Bakan, önce kızı Leyla ile kumda oynadı. Kum sefası bittikten sonra Leyla, uçak şeklindeki şişme bebek botuna bindi. O sırada baba Ali Erel, botun ipiyle Leyla’yı kendine doğru çekip eğlenceli anlar yaşadı.

"UÇUYORUM"

Minik Leyla iki kolunu yanlara açarak “Uçuyorum” diye bağırdı. Denize girip yüzmeyi tercih etmeyen Seda Bakan, suyun ortasına kadar gelip baba-kızın oynamalarını izledi. Keyifli bir gün geçiren aile daha sonra evlerinin yolunu tuttu.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla halk plajında