Cadde Seda Sayan evlendi! Oğulcan Engin nikâha gelmedi

Seda Sayan evlendi! Oğulcan Engin nikâha gelmedi

25.04.2022 - 13:19 | Son Güncellenme:

Daha önce altı evlilik yapan Seda Sayan, sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı' programında solistlik yapan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile hayatını birleştirdi.  "Çocuğumun babası hariç kalan evliliklerimi saymıyorum" açıklaması çok konuşulan sanatçı, eski eşi Sinan Engin'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'i mutlu gününde yanında görmek istemesine rağmen beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Seda Sayan evlendi Oğulcan Engin nikâha gelmedi

özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, ilk evliliğini 1987 yılında yapmış, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanmıştı. Bir çocuk annesi Sayan'ın; Rıdvan Kılıç, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı ve Gökhan Şükür'le ilişkisi bir yılda bitti. Onur Şan’la iki yıl evli kalan 59 yaşındaki sanatçının sadece Sinan Engin'le birlikteliği beş yıl sürdü.

Haberin Devamı

Eski futbolcu Sinan Engin ile 1990'da nikah masasına oturan, aynı yıl Oğulcan adını verdikleri oğulları dünyaya gelen çift, 1995'te boşanmıştı. Ünlü şarkıcı, verdiği bir röportajda, evliliklerine dair dikkat çeken şu açıklamayı yapmıştı:

Çocuğumun babası (Sinan Engin) hariç kalan evliliklerimi saymıyorum.

"YAŞ FARKI UMURUMUZDA DEĞİL"

Geçtiğimiz haftalarda TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile arasındaki 25 yaş fark sorulunca, "Yaş farkına takılanlara söylüyorum; biz takılmıyoruz onlar da takılmasın. Sevginin, aşkın yaşı olmaz. Akıl yaşta değil baştadır. Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz, sen gidersin altı evlilik yaparsın konuşulur. Bunlar bizim umurumuzda değil" cevabını vermişti.

Seda Sayan evlendi Oğulcan Engin nikâha gelmedi

Haberin Devamı

"ÇAĞLAR'I EVLİLİĞE BEN İKNA ETTİM"

Evlilik teklifinin nasıl geldiğini anlatan şarkıcı, "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Hiç beklemediğim bir anda, yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden 'Sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti" demişti.

YEDİNCİ KEZ DÜNYAEVİNE GİRDİ

Seda Sayan ve Çağlar Ökten, dün akşam Swiss Otel'de Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu'nun gerçekleştirdiği nikâh ile dünya evine girdi. Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag‘da yapılması planlanan düğün, Sayan'ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul'da gerçekleşti.

Seda Sayan evlendi Oğulcan Engin nikâha gelmedi

Seda Sayan’ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu, Çağlar Ökten’in damatlığı ise Tolga Çam imzası taşıyor. Ünlü şarksının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Nikâha sadece çiftin yakın arkadaşları katıldı. Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift, sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin'de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.

OĞULCAN ENGİN'DEN TEPKİ

Sayan'ın eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin’in nikâh töreninde olmaması dikkat çekti. İddialara göre; 31 yaşındaki işletmeci, duruma tepki gösterdi. Seda Sayan’ın oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan Engin düğüne katılmadı.