Cadde Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

28.05.2022 - 17:32 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay 8’inci kez dünyaevine giren Seda Sayan'a (59), sahne aldığı 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nde çeyiz sandığı hediye edildi. Kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten'le nikâh masasına oturan Ünlü şarkıcı, sürpriz hediye sonrası sevdiği insanla evlenemeyenlerin kendisine gelmelerini söyledi.

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk gününde Seda Sayan sahne aldı. Binlerle buluşan ünlü şarkıcının konserinde dikkat çeken anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde tekrar sizlerle bir aradayız. Sizlerin ve yabancı konuklarımızın katılımıyla, Turizm ve Sanat Festivalimizin çıtasını hep bir adım daha yükseğe taşıyarak, her yıl daha da artan coşku ve heyecanla gerçekleştiriyoruz. 20. yılını kutlayan festivalimiz, birçok medeniyetin izlerini taşıyan, kültürlerin ortak buluşma noktası olan, yerlisiyle yabancısıyla farklı dilden ve dinden insanların huzur ve barış içinde yaşadığı Alanya’mız ile özdeşleşmiştir. Turizm ve Sanat Festivalimiz, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kaynaşmanın, huzurun ve barışın simgesi olmuştur” dedi.

"ARACIMIZA SIĞDIRAMAYIZ"

Haberin Devamı

Konserde 59 yaşındaki sanatçının evliliğini kutlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftine çeyiz sandığı hediye etti.

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi

İpek flar, perşomen kağıdından el yapımı defter, Alanyalı kadınların dokumasını yaptığı el yapımı birçok eşya bulunan sandık çok büyük gelince, Sayan nasıl İstanbul’a götüreceklerini sordu. "Aracımıza sığdıramayız" diyen şarkıcıya, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel "Sandığı İstanbul’a kargolatırım" sözü verdi.

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi


"EN YENİ GELİN SİZİ GÖRMÜŞLER"

Belediye Başkanı Yücel, “En yeni gelin sizi görmüşler. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

"SEVDİĞİ İNSANLA EVLENEMEYENLER BANA GELİN"

Seda Sayan, hediye sonrası konser alanındaki vatandaşlara seslendi: 'Seviyorum, kızı alamıyorum' ya da ‘Seviyorum, bu adamın annesi beni istemiyor’ diyen bana gelsin. Çıkın çıkın gelin bana. Nişanınızı yaparım, kınanızı yaparım, nikahınızı yaparım. Çeyizinizi de veririm. Daha ne olsun be. Yemek odası veririm, yatak odası veririm, salon takımı da veririm. Kurban olurum ben size” ifadelerini kullandı.

EŞİ YALNIZ BIRAKMADI

Seda Sayan konserine Alanya halkının yoğun ilgisi oldu. Konser alanı hınca hınç doldu. Seda Sayan’ı eşi Çağlar Ökten’de yalnız bırakmadı.

Seda Sayan’a sahnede çeyiz sandığı hediye edildi