Cadde Seda Üren: Ebru Şallı'nın yaptığı spor gerçek değil!

Seda Üren: Ebru Şallı'nın yaptığı spor gerçek değil!

21.02.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Seda Üren, önceki gün katıldığı programda gündem olacak açıklamalara imza attı. Ebru Şallı'yı hedef alan Üren, "Yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz" açıklamasıyla şaşırttı.

Seda Üren: Ebru Şallının yaptığı spor gerçek değil

Geçtiğimiz kasım ayında tutuklanan Engin-Dilan Polat çifti ile aynı sitede oturan şarkıcı Seda Üren, 2. Sayfa programına konuk olmuş ve adres karışıklığı nedeniyle yaşadığı sıkıntılı geceyi de canlı yayında anlatmıştı.
'Sinirden, stresten uyuyamadım' diyen Seda Üren'in açıklamaları:

Haberin Devamı

"KOMŞUN OLARAK YANINDAYIM"

"Dilan siteye gelmeden 1 yıl önce 'Aşkım oradan ev aldım, geliyorum' diyerek mesaj atmıştı. Ben de 'komşun olarak ne ihtiyacın varsa buradayım' demiştim. Ben Dilan'ı çok eski tanıyorum. Doğum fotoğraflarım, 8 aylık hamile fotoğraflarım, çocukların doğum 2 ve 4 yaş fotoğraflarını şu an oturduğu evde çekmişti."

Seda Üren: Ebru Şallının yaptığı spor gerçek değil

"GECENİN İKİSİNDE POLİS GELDİ"

Baskın zamanı giriş çıkışlarda polisler falan oluyordu. Bir keresinde gecenin ikisinde kapı çaldı. Onlar daha üstte bir blokta oturuyorlar. Villaların numaraları var, başında da harfler var. Kargoda falan da karışıyormuş. Savcı demiş ki, 'gidin ve burada oturmadığına dair yazılı tutanak alın' Sağ olsunlar. Çok da kibar davrandılar. Burada gözüküyor adresleri, karışıklık oluyor. Yan komşumuzu da şahit olarak getirdiler...

Seda Üren: Ebru Şallının yaptığı spor gerçek değil

AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu Türk müziğinin sevilen isimlerinden Seda Üren oldu.

Seda Üren: Ebru Şallının yaptığı spor gerçek değil

"İZLEYEN İNSANLAR KENDİNİ SAKATLAR"

Seda Üren, Ebru Şallı için polemik yaratacak sözler söyledi. Şallı'nın pilates videoları sorulması üzerine Üren “Ben eski sporcuyum. Ebru'nun yaptığı sporun gerçek olduğuna inanmıyorum, yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz. Öyle olunca da izleyen insanlar kendini sakatlar. Bazı videolar şov için yapılır o da onlardan birisi" cevabını verdi.

Seda Üren: Ebru Şallının yaptığı spor gerçek değil

Yazarlar