Cadde Sefirin Kızı 17. bölüm (Sezon finali) izle! Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sefirin Kızı 17. bölüm (Sezon finali) izle! Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak?

23.06.2020 - 11:15 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 17. bölüm sezon finali ile ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı sezon finalinde Melek'in, Kavruk'un arabasının bagajına saklandıktan sonra kaza yapması neticesinde kazadan yara almadan kurtulmuştu. Kavruk için yardım bulmaya çalışan Melek'in kaybolduğunu öğrenen Sancar ve Nare deliye dönmüştü. Nare tüm bu telaş içerisinde çocuğunu aramaya koyulurken Akın'ın Nare hakkında farklı planları vardır. Kahraman'a Nare ile kendisini yurt dışına çıkarması halinde 12 milyon vereceğini söyleyen Akın'ın teklifi zor durumda olan Kahraman tarafından kabul edilir. İşte Sefirin Kızı 17. bölüm sezon finali bölümü ve son bölümde yaşananlar...

Sefirin Kızı 17. bölüm (Sezon finali) izle Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak

Sefirin Kızı dizisi 17. bölüm sezon finali ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Marina'nın müdürü olan Kahraman'ı köşeye sıkıştıran Sancar ve Gediz, Akın ve Kahraman'ın iletişiminden habersiz sermaye atrırımı için Kahraman'a baskı uygulamaya devam eder. Bir hafta içerisinde sermaye arttırımı için gerekli olan 10 milyon TL'yi bulamazsa haklarını kaybedecek olan Kahraman'a Akın tarafından yapılan teklif istemese de cazip gelir. Akın, Kahraman'a Nare ile kendisini yurt dışına çıkarması halinde kendisine 12 milyon TL'lik bir rakam ödeyeceğini teklif eder. Kahraman zor durumda olması nedeniyle istemese de bu teklifi kabul eder.

Haberin Devamı

Yahya'nın yaşadığı gizli kaçamaktan haberi olan Menekşe bu durumu kendi lehine kullanır. Melek'i kendisine getirmesini ve hamile olduğunu Melek'e söylemek ve Nare ve Melek'i kendilerinden uzak tutmak isteyen Menekşe bu işte maşa olarak Yahya'yı kullanır. Yahya ise zor durumda olduğu için bunu kabul eder. Menekşe'nin söylediklerinin ardından Kavruk'un arabasının bagajına giren Melek, yaşanacak olaylardan habersiz bir kazaya karışır. Kazadan yara almadan kurtulan Melek, Kavruk'u kurtarmak için yardım aramaya koyulur. Sancar ve Nare kızlarının kaybolduğunu öğrenince deliye döner. Velayet davası ertelenir. Kahraman, Nare'yi kaçırabilmek ve parayı alabilmek için farklı bir yöntem kullanır. Sancar sezon finalinde vurulur. Peki Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman ekrana gelecek?

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI YENİ SEZON NE ZAMAN EKRANA GELECEK

Sefirin Kızı yeni sezonun Eylül ayında başlaması bekleniyor.

SEFİRİN KIZI SEZON FİNALİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ