Cadde Sefirin Kızı final tarihi açıklandı mı? Sefirin Kızı final mi, ne zaman bitiyor? İşte, o tarih

Sefirin Kızı final tarihi açıklandı mı? Sefirin Kızı final mi, ne zaman bitiyor? İşte, o tarih

06.04.2021 - 01:53 | Son Güncellenme:

Sefirin Kızı dizisi, oyuncu kadrosundaki değişikliklerle bir süre gündemde yer almıştı. Neslihan Atagül'ün diziden ayrılması ve yerine Tuba Büyüküstün'ün gelmesi ile dikkatleri çekti. Sefirin Kızı dizisi final tarihi merak ediliyordu. Peki, Sefirin Kızı bitiyor mu?

Sefirin Kızı final tarihi açıklandı mı Sefirin Kızı final mi, ne zaman bitiyor İşte, o tarih

Star ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Sefirin Kızı başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün yer alıyor. Dizide son dönemde oyuncu ayrılıkları yaşanmıştı. Yaz dizilerinin başlayacağı döneme de girilirken dizilerin bir çoğunun final tarihi belli oldu. İşte, Sefirin Kızı dizisinin final tarihi...

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI FİNAL Mİ, NE ZAMAN BİTİYOR? 

Neslihan Atagül ile yola başlayan dizinin başrolüne Tuba Büyüküstün gelmişti. Bir bir final kararı alan yapımların arasına Sefirin Kızı da eklendi. Birsen Altuntanş'ın haberine göre dizi, 52. bölümde ekrana veda edecek.

Haberde, ''Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı "Sefirin Kızı" dizisi de bu sezon sonu final yapacak projeler arasında yer alıyor. Muğla'da çekilen dizi tıpkı başından beri planlandığı gibi 52. bölümde ekrana veda edecek.'' dendi.