Cadde Şefkat Tepe ne zaman başlıyor?

Şefkat Tepe ne zaman başlıyor?

01.10.2014 - 17:44 | Son Güncellenme:

Şefkat Tepe ile ilgili belirsizlikler devam ediyor. Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalara göre bu hafta başlaması beklenen Şefkat Tepe dizisi için verilen son karar izleyici tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Sungurlar olarak yeni sezona devam etmesi beklenen Şefkat Tepe'den son haberleri sizler için hazırladık.

Şefkat Tepe ne zaman başlıyor

Şefkat Tepe Twitter hesabında yapılan açıklamaya göre yeni sezon bölümleri ile Şefkat Tepe-Sungurlar 4 Ekim 2014 Cumartesi günü seyircisiyle buluşacak. yeni fragmanın çok yakında çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Dizi Şefkat Tepe 159. Bölüm mü yoksa Sungurlar 1. Bölüm olarak mı yayınlanacak? Dizinin takipçileri heyecanla bu soruların yanıtlarını bekliyorlar.
Serdar Komutan ve askerlerinin destansı hikayesi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir. Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran fenomeni.
Yeni bölümün ne zaman yayınlancağına dair en sağlıklı haber ise setten paylaşılan bir karenin altında yazan ‘Dizi çekimleri gecikti o yüzden dizimizin yeni bölümü haftaya ertelendi” adlı bilgi.
Şefkat Tepe ne zaman başlıyor