Cadde Sefo'dan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar!

Sefo'dan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar!

13.01.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda konseri sırasında bir kadının tacizine uğradığını ve kendisini çok kötü hissettiğini söyleyen Sefo, son olarak Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, "Taciz için önlem aldınız mı?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Sefodan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar

Rap müziğinin popüler isimlerinden olan Sefo (24), geçtiğimiz haftalarda Almanya'nın Nürnberg kentinde konser sonrası sahneden indiği esnada tacize uğradığını açıklamıştı. Rapçi, "Sahneden inerken insanların arasından geçiyordum ve bir kadın beni elledi. Hakkımı helal etmiyorum. Haram olsun ya. Kendimi çok kötü hissediyorum" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Sefodan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar

"BAŞARILI BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK"

Tüm bunların ardından Sefo, önceki akşam Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, başarılı bir şekilde tamamladığı 2022 yılı sorulunca, "2022'yi başarılı bir şekilde bitirdik, yeni yılda daha başarılı işler yapacağız" dedi.

Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Sefo, "Bu sene yeni bir albüm yapmayı planlıyorum. On yada on beş şarkı olabilir, ben de tam bilemiyorum. Single yaparak yayınlayabilirim. Kafam karışık" şeklinde konuştu.

Sefodan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar

"BEN DE BÖYLE BİR İNSANIM"

Tarzının çok konuşulduğu hatırlatılan şarkıcıya sahne sonrası kıyafet seçimlerinin nasıl değiştiği sorulunca, "İçimde vardı hep böyleydim. Küçükken de renkli giyiniyordum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"Şöhreti yakalamadan önce giyim tarzınız yüzünden tepkilerle karşılaşıyor muydunuz?" sorusuna da yanıt veren şarkıcı, "Babamda diyordu, 'Oğlum bu pantolon şimdi yakıştı mı sana? Kırmızı pantolon oldu mu?' diye. Tabi oluyordu böyle şeyler ama yapacak bir şey yok. Ben de böyle bir insanım” ifadelerini kullandı.

Sefodan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar

"KİMSEYE ÖRNEK OLMAK İSTEMİYORUM"

Sefo, "Genç nesillere örnek olmak nasıl bir duygu?" sorusuna, "Ben kimseye örnek olmak istemiyorum. Kimse beni örnek almasın. Ben örnek bir vatandaş değilim. Ben bir insanım, kendi bildiklerim doğrultusunda yaşıyorum, doğrularıma göre. Herkes kendi doğrularına göre yaşasın hayatını. İyi örnek olabilirim ama kötü huylarımı örnek edinmesinler. Kendi beğendikleri gibi giyine bilirler" cevabını verdi.

Sefodan taciz önlemi: Görmüyor musunuz, arkam duvar

"KÖTÜ HİSSEDİYORUM"

Almanya'da konser öncesi tacize uğradığı hatırlatılan şarkıcıya, "Burası için özel bir önlem alındı mı?" diye sorulması üzerine, "Alındı, görmüyor musunuz, arkam duvar. Öyle bir anımız oldu, nasıl desem kötü hissediyorum" şeklinde konuştu.