Cadde Selcan Hatun öldü mü? Kuruluş Osman'ın Selcan Ana'sı Didem Balçın diziden ayrıldı mı? Didem Balçın hayatı

Selcan Hatun öldü mü? Kuruluş Osman'ın Selcan Ana'sı Didem Balçın diziden ayrıldı mı? Didem Balçın hayatı

02.02.2022 - 22:51 | Son Güncellenme:

Kuruluş Osman dizisinde Didem Balçın tarafından canlandırılan Selcan Hatun son bölümde ağır yaralanmıştı. Saldırı sonucu yara alan Selcan Ana öldü mü, diziden ayrıldı mı? Peki, Didem Balçın kimdir, evli mi?

Selcan Hatun öldü mü Kuruluş Osmanın Selcan Anası Didem Balçın diziden ayrıldı mı Didem Balçın hayatı

ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakteri öne çıkıyor. Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı Boyu kadınları, obanın anası Selcan Hatun'un sağlık durumu nedeniyle gözyaşları içindedir. Yayımlanacak yeni bölümde hayatını kaybettiği gözlenen Selcan Hatun diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

SELCAN HATUN ÖLDÜ MÜ?

Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında hasta yatağında ekrana gelen Selcan Hatun'un Bala ve Malhun Hatun'un gözyaşları arasında vefat ettiği görülüyor. Ancak Selcan Hatun'un akıbeti bölümün yayımlanması ile netleşecek.

SELCAN HATUN TARİHTE KİMDİR NASIL ÖLDÜ?

Dede Korkut hikayelerinde karşımıza çıkan Selcan Hatun, Gündoğdu'nun eşi, İltekin ve Süleyman'ın annesi, Gökçe'nin ablasıdır. Gökçe'nin Ertuğrul ile evlenmesini ister. Süleyman Şah ve Hayme Ana'nın gelinidir.

DİDEM BALÇIN KİMDİR?

Balçın, 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Babası Kilisli, annesi ise Arnavut kökenlidir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. İstanbul’a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu’nun “Ateşin Düştüğü Yer” oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu. ”Bunu Yapan İki Kişi” isimli komedi oyunu ile Li̇ons En İyi̇ Komedi̇ Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Haberin Devamı

Ayrıca babası TRT Radyosu’nda çalışıyor ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.