Cadde Selçuk Basa söyledi, Mehmet Turgut klibini çekti

Selçuk Basa söyledi, Mehmet Turgut klibini çekti

07.11.2016 - 12:07 | Son Güncellenme:

Dünyanın sayılı çene cerrahları arasında yer alan ve aynı zamanda müzisyen kimliğiyle dikkati çeken Prof. Dr. Selçuk Basa’nın, 'Yasak Aşklar' adlı şarkısının klibine başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut imzası... Basa’nın 'Amorf' albümünde yer alan “Yasak Aşklar” şarkısının sürpriz ismi ise şarkıya vokalleriyle eşlik eden süperstar Ajda Pekkan oldu.

Selçuk Basa söyledi, Mehmet Turgut klibini çekti

Üniversite yıllarından beri müzikle uğraşan çene cerrahı Prof. Dr. Selçuk Basa'nın, tamamı kendi bestelediği şarkılardan oluşan ve prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği 'Amorf' albümü kış aylarında DMC etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Albümde yer alan 'Yasak Aşklar' şarkısına Mehmet Turgut yönetmenliğinde çekilen klip hem ekranlarda hem de dijital platformlarda yayınlanmaya başladı. Turgut’un gözünden doğa ve müziğin ön plana çıkarıldığı klibin bir kısmı İstanbul yakınlarında trafiğe kapalı, boş bir otoyolda çekildi. Tüm gün süren çekimlerde, Prof. Dr. Selçuk Basa’ya yabancı model Fernanda Rocha eşlik etti. Güvenlik sebebiyle otoyol görüntülerinin drone yardımıyla alındığı klibin görüntü yönetmenliğini Eren Yıldız üstlendi.

'Yasak Aşklar' şarkısının bir diğer sürprizi Prof. Dr. Selçuk Basa’ya vokalleriyle eşlik eden, Türk pop müziğinin süperstarı Ajda Pekkan oldu.