Cadde Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci, yıllar sonra Türkiye'ye geldi

Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci, yıllar sonra Türkiye'ye geldi

16.05.2023 - 15:17 | Son Güncellenme:

'Selena'da canlandırdığı Selin karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Demirci yıllardır hem ekranlardan hem de gözlerden uzak yaşıyordu. Son hali merak edilen oyuncu yıllar sonra ülkeye döndü. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu.

Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci, yıllar sonra Türkiyeye geldi

'Selena' dizisinde üç kardeşin en büyüğü olan Selin karakterini canlandıran Cansu Demirci, yıllardır yurt dışında gözden uzak bir hayat yaşıyordu.

Haberin Devamı

Sinem Kobal'ın başrolünde yer aldığı dizide oynayan genç isim gündemde olmayı da pek tercih etmiyordu.

2. Sayfa'da yer alan habere göre, dizide oynadığı Selin rolüyle hafızalara kazınan oyuncu, yıllar önce yurt dışına taşındı. Yurt dışında eğitimini tamamlayan ve Buenos Aires'te yaşayan Demirci'nin son hali merak konusu olmuştu.

Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci, yıllar sonra Türkiyeye geldi

DEĞİŞMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Yıllardır görüntülenmeyen ve sosyal medya hesabını bulunmayan Cansu Demirci, ülkeye döndü. Genç oyuncunun değişmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci, yıllar sonra Türkiyeye geldi

2000’li yılların ortalarında ekranda yer alan fantastik çocuk dizilerinden biri de 'Selena'ydı. 2006 yılında yayınlanan dizinin başrollerinde Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Topal, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Hazal Şenel, Gökhan Keser, Ümit Erdim gibi isimler yer alıyordu.