Cadde Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

24.05.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, dönem dizileriyle ilgili konuşarak; "Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor" dedi.

Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun başrol oyuncularından Selim Bayraktar, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de kameralara yansımıştı. Gazetecilerle konuşarak, "Bence artık reyting inandırıcılığını kaybettirdi" diyen oyuncu; şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

En doğru ölçüm sokakta... Dışarıda gezerken reytingin ne olduğunu sokakta görüyorum ve deneyimliyorum. 100 metrede herhâlde 10 kişiyle karşılaştım ve bana diziyi sordular.

Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

"GÜZEL BİR EKİBİMİZ VAR"

Sonraki günlerde ise Etiler'de ortaya çıkan başarılı oyuncu, "Avukatımız ile birlikte yemek yedik. Dizi de keyifli, biz çok memnunuz. Güzel bir ekibimiz var" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben Nurgül ile daha önce de oynamıştım. Acayip sahneler çekiyoruz, yarış halindeyiz. Herkes reyting peşinde. Hayatın içerisinde çok duygu var. Sinemaya baktığımız zaman 'böyle olur mu ya' falan diyorlar ama hayatta daha fazlası var bence.

Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

"ÖYLE BIRAKAMAZSIN"

Selim Bayraktar, oynadığı dizinin bölümlerinden bahsettiği esnada gazetecilerin, "Eski sevgiliniz ile yıllar sonra denk gelseniz neler hissedersiniz?" sorusuna ise "30 yıllık bir ilişkin varsa unutamadıysan o insana bence mutlaka ulaşırsın. Öyle bırakmazsın" cevabını vermişti.

"ÇOK GÜZEL BİR TECRÜBE OLMUŞTU"

47 yaşındaki Bayraktar, son olarak geçtiğimiz gün Cihangir sokaklarında yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Reytinglerimiz güzel gidiyor, bölümle beraber senaryo ile beraber daha da arttı" dedi.

Haberin Devamı

Selim Bayraktar: Dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor

Oyuncu, "Geçmişte yayınlanan bir dönem dizisinde oynamıştınız. Şimdi tekrardan bir dönem dizisi yapılacak ve konusu Fatih Sultan Mehmet'in küçüklüğünden başlayacak. Böyle bir dönem dizisinde tekrar oynamak ister misiniz?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

Şu an yaptıkları bir proje ise zaten ben başka bir projenin içerisindeyim. Bana uygun kast var mı, o yapım şirketi benimle çalışır mı, bunlara yorum yapmak çok yanlış olur. Ama dönem dizileri insana çok şey kazandırıyor, tarihi öğreniyorsun, çok ciddi bir deneyim içerisinde var oluyorsun. Kolay değil, oyuncu için kolay olmayan şey de insana çok şey kazandırıyor. Benim için çok güzel bir tecrübe olmuştu.